Nature Essential - Глукоманан / 500 мг. / 50 таблети

Nature Essential - Глукоманан можете да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети... во дрогериите на ДМ-дрогерии и Cosmo - Тинекс и во сите подобро снабдени аптеки.
Или нарачајте ONLINE со кликнување на копчете КУПИ ВЕДНАШ

  • 525 ден.

Нарачки на телефон: (02) 3218-821

Бесплатна достава за сметка над 900 ден. Редовна цена 50 денари.