-29% San Sebastian - Спирулина / 600 таблети АКЦИЈА 2+1

2+1 ГРАТИС Spirulina San Sebastian од 600 таблети!!!
3 ПАКУВАЊА по ЦЕНА ЗА 2 + Бесплатна достава 
НАРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ на телефонскиот број: 02 3218 821 или направете нарачка на копчето КУПИ ВЕДНАШ! 

* Попустот НЕ ВАЖИ во АПТЕКИТЕ!!!

San Sebastian - Спирулина / 600 таблети АКЦИЈА 2+1 / 3 x 600 таблети

2+1 ГРАТИС Spirulina San Sebastian од 600 таблети!!! 3 ПАКУВАЊА по ЦЕНА ЗА 2 + Бесплатна достава
* Попустот НЕ ВАЖИ во АПТЕКИТЕ!!!
**Купоните за попуст кој ги добивате на Тркалото не се пресметуваат на производи на попуст!

  • 1,740 ден.
  • 1,230 ден.

Нарачки на телефон: (02) 3218-821

Бесплатна достава за сметка над 900 ден. Редовна цена 50 денари.