Ново -50% Dr. Viton - Сет од Серуми

ОВАА ПОНУДА Е 1+1 ГРАТИС.
СО ОВАА ПОНУДА ДОБИВАТЕ ВКУПНО 2 СЕРУМА

Dr. Viton - Сет од Серуми / 2x 30 мл

Изберете ги серумите кои ги сакате!
Купоните за попуст кој ги добивате на Тркалото не се пресметуваат на производи на попуст!
ОВАА ПОНУДА Е 1+1 ГРАТИС.
СО ОВАА ПОНУДА ДОБИВАТЕ ВКУПНО 2 СЕРУМА

  • 1,780 ден.
  • 890 ден.

Достапни опции

Нарачки на телефон: (02) 3218-821

Бесплатна достава за сметка над 900 ден. Редовна цена 50 денари.