Ново Dr. Viton - Magnezan C

Магнезиум Цитрат благодарение на органското потекло е лесно сварлив и подобро апсорбирачки од сите други форми на магнезиум.

Широко биорасположив магнезиум кој супер брзо се апсорбира во крвта, телото го искористува во целост и брзо делува на опуштање на мускулите, напнатоста и други состојби.

Магнезиумот е неопходен за добро здравје на целиот организам особено неопходен за правилна работа на срцето, нервите и мускулите.

Важен активатор е на бројни ензими и двигател на многу метаболички процеси во организмот.

Бидејќи телото не може да произведе магнезиум, потребно е да се внесе магнезиум во исхраната. Поради неурамнотежена исхрана, стрес и физички напор неоходен е дополнителниот дневен внес на магнезиум во вид на додаток во исхраната.

Dr. Viton - Magnezan C / 20 x 15ml

Магнезиумот е неопходен за добро здравје на целиот организам особено неопходен за правилна работа на срцето, нервите и мускулите.

  • 299 ден.

Нарачки на телефон: (02) 3218-821

Бесплатна достава за сметка над 900 ден. Редовна цена 50 денари.