Dr. Viton - Магнезан NEURO / 30 таблети

Magnezan NEURO може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Зегин, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети … во дрогериите на ДМ-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки.
Или нарачајте ONLINE со кликнување на копчето КУПИ ВЕДНАШ

  • 370 ден.

Нарачки на телефон: (02) 3218-821

Бесплатна достава за сметка над 900 ден. Редовна цена 50 денари.