Ново Nuä Nuä - Четка за заби

Најдобрата четка за блескаво бели заби

Nuä Nuä четката за заби е посебно дизајнирана четка со исклучително тенки влакна кои се 10 пати потенки од обичните четки за заби. Со своите тенки влакна четката за заби Nuä Nuä продира длабоко меѓу забите чистејќи ги темелно, а во своите влакна има вградено активен јаглен со антибактериско дејство за двојна заштита на вашите заби.

Nuä Nuä - Четка за заби / 1 четка

Nuä Nuä - Четка за заби

  • 150 ден.

Достапни опции

Нарачки на телефон: (02) 3218-821

Бесплатна достава за сметка над 900 ден. Редовна цена 50 денари.

Nuä Nuä - Сет Ново
Nuä Nuä - WHITENING TOOTHPASTE е премиум паста за заби која содржи активен јаглен. Активен..
345 ден.

Nuä Nuä - WHITENING TOOTHPASTE Ново
Nuä Nuä - WHITENING TOOTHPASTE е премиум паста за заби која содржи активен јаглен. Активен..
195 ден.