-40%

Dr. Viton – CLA

490 ден 294 ден

Опис

CLA  1000 mg (Конјугирана линоленска киселина)

Конјугираната линоленска киселина CLA, има докажано и позитивно дејство врз начинот на кој телото ја користи и ја складира енергијата!

Конјугираната линоленска киселина CLA, може да ви помогне на лесен начин да дојдете до витко тело!


 

Производот може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети во DM-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки. Или нарачајте ONLINE со кликнување на копчето КУПИ ВЕДНАШ

175 искуства за Dr. Viton – CLA

 1. 5 out of 5

  Gjorgji Kostovski (потврден корисник)

  top proizvod

  40 од 49 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 2. 5 out of 5

  Aleksandar Zafirovski (потврден корисник)

  odlicni

  21 од 25 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 3. 5 out of 5

  Hristina Vasileva (потврден корисник)

  Odlicen proizvod

  17 од 20 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 4. 5 out of 5

  JASMINA Stavrova (потврден корисник)

  Odlicen!

  12 од 15 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 5. 5 out of 5

  Marija A. (потврден корисник)

  Топ 🙂

  11 од 13 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 6. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Super

  6 од 10 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 7. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Odlicni

  4 од 9 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 8. 5 out of 5

  Teodora Zlatanovska (потврден корисник)

  Многу сум задоволна од производите и од брзината на достава.

  7 од 10 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 9. 5 out of 5

  Jasmina Boskovska (потврден корисник)

  Super proizvod

  4 од 7 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 10. 5 out of 5

  Slavica (потврден корисник)

  Odlicen proizvod

  5 од 7 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 11. 5 out of 5

  Mare Miceva (потврден корисник)

  Sega pocnav so upotreba ce vidime

  6 од 8 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 12. 5 out of 5

  Janko I. (потврден корисник)

  Zadovolen od proizvodot

  3 од 4 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 13. 5 out of 5

  Vesna (потврден корисник)

  Odlicen proizvod, imate mn poveke energija i gubite kg vo isto vreme

  11 од 12 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 14. 5 out of 5

  Sara Stojanoska (потврден корисник)

  Super

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 15. 5 out of 5

  Andrijana M. (потврден корисник)

  Одличен препарат, ефикасен и лесен за употреба!!!

  4 од 4 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 16. 5 out of 5

  olga (потврден корисник)

  super

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 17. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Zadovolna od proizvodite I on linge uslugata

  1 од 3 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 18. 5 out of 5

  Aleksandra Ilievska (потврден корисник)

  Супер, и многу брза достава 🙂

  1 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 19. 5 out of 5

  Aleksandar (потврден корисник)

  Super proizvod *

  1 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 20. 5 out of 5

  Olivera (потврден корисник)

  Производот ќе го оценам со чиста петка бидејќи иако сум на само 5-та капсула веќе можам да го видам ефектот. Можеби ова е резултат на тоа што веќе втор месец ја користам и Гарсинија Камбоџа па поради тоа ефектот е веднаш воочлив не би знаела…Но, повеќе од задоволна сум. Досега имам нарачано неколку пати Ваши производи и имам само пофални зборови за Вашата професиналност која ја согледувам преку брзата достава, како и можностите за добивање на попусти. Ви благодарам за тоа.

  12 од 13 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 21. 5 out of 5

  Anita Angelevska (потврден корисник)

  Odlicni

  2 од 4 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 22. 5 out of 5

  maja Blazevska (потврден корисник)

  Zadovolna od postignatiot rezultat,posle 7 dnevna upotreba Bez Nikakva fizicka aktivnost I promena vo ishranata namaliv 1.75kg

  6 од 10 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 23. 5 out of 5

  SLADZANKA H. (потврден корисник)

  VO TEK SUM SO PIENJETO

  0 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 24. 5 out of 5

  Aleksandra Hambova (потврден корисник)

  Super proizvod kako I site drugi

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 25. 5 out of 5

  Ljupce Georgiev (потврден корисник)

  Ok

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 26. 5 out of 5

  Билјана Касапинова (потврден корисник)

  Odlicni se ke prodolzam da gi pijam

  1 од 4 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 27. 5 out of 5

  Elena Stojanovska (потврден корисник)

  Супер

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 28. 5 out of 5

  Emina S. (потврден корисник)

  Go preporacuvam

  2 од 3 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 29. 5 out of 5

  Ivana Dejanovska (потврден корисник)

  Super e

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 30. 5 out of 5

  Tamara P. (потврден корисник)

  Rano e da kazam za mislenje ama site sto gi 4itav bea pozitivni

  0 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 31. 5 out of 5

  Александра (потврден корисник)

  Одлични

  1 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 32. 5 out of 5

  stojanka (потврден корисник)

  Добар производ меѓудругото и за да помигне во намалување на вишокот килограми

  1 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 33. 5 out of 5

  Angela (потврден корисник)

  Apchinjata sega za sega mi deluvaat so edno pakovanje simnav 3 kilogrami.

  5 од 6 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 34. 5 out of 5

  Simona (потврден корисник)

  Odlicni se

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 35. 5 out of 5

  Teodora (потврден корисник)

  Odlicen proizvodd 😄

  1 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 36. 5 out of 5

  Natasa Kostadinoska (потврден корисник)

  Preubavi

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 37. 5 out of 5

  Даниел (потврден корисник)

  Добар производ и дава вистински резултати!

  1 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 38. 5 out of 5

  Aleksandar Spasovska (потврден корисник)

  Odlicno

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 39. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  👌

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 40. 5 out of 5

  Marinella (потврден корисник)

  Супер производ

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 41. 5 out of 5

  Natasa Nasevska (потврден корисник)

  Zadovolna sum od site proizvodi so sum gi dobila od vasata paleta😀

  1 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 42. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Prijatne vkus, zdravi, korisni

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 43. 5 out of 5

  Јасмина Мишоска (потврден корисник)

  zadovolna

  1 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 44. 5 out of 5

  Valentina (потврден корисник)

  Idealno za topenje na masnite naslagi od teloto bes sportuvanje.Jas licno samo so peshacenje i so CLA go namaliv obemot na strukot

  1 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 45. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  .

  0 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 46. 5 out of 5

  Sneze Gorgievska (потврден корисник)

  Презадоволна сум од производот.

  1 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 47. 5 out of 5

  Aneta Arizankoska (потврден корисник)

  Ima rezultati

  1 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 48. 5 out of 5

  Бојана (потврден корисник)

  Super proizvod

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 49. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Prvo ne se primetuva mnogu razlika dokolku ne se hranite malku pozdravo i nemate fizicka aktivnost.. no dokolku go pravite se ova mesheto ke go snema😂

  1 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 50. 5 out of 5

  Tina I. (потврден корисник)

  Tina

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 51. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Со здрав начин на исхрана има ефект и тоа многу.Ви го препорачувам.Поздрав

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 52. 5 out of 5

  Elizabeta Radulovic (потврден корисник)

  So edno pakovanje oslabnav 3 kg

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 53. 5 out of 5

  Sanja (потврден корисник)

  CLA e odlicen proizvod. Go koristam dve nedeli i so balansirana ishrana, uspeav da namalam 3 kg. Se cuvstvuvam odlicno.

  1 од 3 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 54. 5 out of 5

  Cvetanka Stoilkovska (потврден корисник)

  Odlicen proizvod za dobra cena

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 55. 5 out of 5

  Tatjana (потврден корисник)

  Го порачувам веќе неколку пати, супер.

  1 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 56. 5 out of 5

  Земир Демироски (потврден корисник)

  Super se

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 57. 5 out of 5

  Viktorija S. (потврден корисник)

  Odlicen proizvod

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 58. 5 out of 5

  Hristina Vasileva (потврден корисник)

  Odlicen proizvod

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 59. 5 out of 5

  Mirjana (потврден корисник)

  Многу сум задоволна од овој препарат. Во комбинација со диета од 21 ден постигнав одличен резултат во намалување на килограмите.

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 60. 5 out of 5

  Aneta G. (потврден корисник)

  Производот ми ја зголемува енергијата, се чувствувам добро, меѓутоа не влијае на намалување на телесната тежина

  1 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 61. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Proizvodot e super. Se upotrebuva edna gelna tableta pred trening ili bilo kakva fizicka aktivnost. Predizvikuva mnogu potenje na sekoj del od teloto i dava energija.

  1 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 62. 5 out of 5

  Maja Atanasova (потврден корисник)

  Odlicni

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 63. 5 out of 5

  Gurgica V. (потврден корисник)

  Odlicni se namaliv 6kg od edno pakuvanje

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 64. 5 out of 5

  Martin Sokolovski (потврден корисник)

  /

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 65. 5 out of 5

  Afrodita Todorovska (потврден корисник)

  Sekogas odgovorni a proizvodite odlicni… Blagodarime sto postoite za nas💋

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 66. 5 out of 5

  Jule Ilievska (потврден корисник)

  Prezadovolna

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 67. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Odlicni!

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 68. 5 out of 5

  Daniela Temelkovska (потврден корисник)

  Najprvo besprekorna sorabotka…a proizvodot No.1…🙂

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 69. 5 out of 5

  Zharko Cvetanoski (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 70. 5 out of 5

  Jana (потврден корисник)

  Ги користам една година и навистина има ефект,само треба редовно да се зема од капсулите,а немам зголемување на килажата!!!

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 71. 5 out of 5

  Emi Z. (потврден корисник)

  .

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 72. 5 out of 5

  Sofija Miteva (потврден корисник)

  Najdobrii

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 73. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 74. 5 out of 5

  Гордана Велевска (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 75. 5 out of 5

  Стојанка (потврден корисник)

  Прекрасен производ и дава резултати

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 76. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Засега добро делуваат, но сеуште го користам во комбинација со физичка активност и здрава исхрана.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 77. 5 out of 5

  Jana (потврден корисник)

  Одлични производи го користам една година ги пијам редовно и многу сум задоволна 🙂

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 78. 5 out of 5

  Ивица Здравески (потврден корисник)

  Odlicno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 79. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Ќе ги видиме резултатите

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 80. 5 out of 5

  mite s. (потврден корисник)

  odlicen proizvod so izbalansirana ishrana ima efekt

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 81. 5 out of 5

  Љупчо С. (потврден корисник)

  Ок

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 82. 5 out of 5

  Toni Jovcevski (потврден корисник)

  Odlicni

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 83. 5 out of 5

  Daniel (потврден корисник)

  Prezadovolen

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 84. 5 out of 5

  Мирјана (потврден корисник)

  Проверено ефикасен производ

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 85. 5 out of 5

  Кристина Георгиевска (потврден корисник)

  Одличен производ

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 86. 5 out of 5

  Мери Николова (потврден корисник)

  Ги топи мастите и без физичка активност. Умерена исхрана и вечера до 19ч. Вода од 2л до 3 л

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 87. 5 out of 5

  Весна (потврден корисник)

  Задоволна сум од производот.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 88. 5 out of 5

  Gordana V. (потврден корисник)

  Ne sum stignala redovno da gi koristam kapsulite za da dadam komentar za nivnata efikasnost,meguota ako se zeme predvid deka se od dr.Viton pretpostavuvam deka se odlicni kako i drugite proizvodi..

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 89. 5 out of 5

  Јасмина (потврден корисник)

  Ослабев 1 конфекциски број за 2 месеци

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 90. 5 out of 5

  Слаѓана Младеновиќ (потврден корисник)

  Efikasni se

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 91. 5 out of 5

  Ивица Здравески (потврден корисник)

  Одлично

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 92. 5 out of 5

  Daniela P. (потврден корисник)

  ЦЛА ги користам 6 месеци и имам видливи резултати, да не беше ЦЛА мислам дека немаше да издржам на тренинзите.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 93. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Задоволна сум, делува супер во комбинација со балансирана исхрана

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 94. 5 out of 5

  Marija Risteska (потврден корисник)

  Odlicen

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 95. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Odlicen proizvod☺️

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 96. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  odlicno gi topi masnite naslagi

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 97. 5 out of 5

  Слаѓана Младеновиќ (потврден корисник)

  Za slabeenje odlucni

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 98. 5 out of 5

  Hristo Gjurakoski (потврден корисник)

  Super proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 99. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Производот е одличен, но не сум задоволна од услугата, не одговарате на пораки испратени на вашата страна за комтакт и телефонски повици

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 100. 5 out of 5

  Biljana Ilievska (потврден корисник)

  Top proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 101. 5 out of 5

  Elizabeta (потврден корисник)

  Одлично

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 102. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Super usluga, brza isporaka 👍

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 103. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Odlicno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 104. 5 out of 5

  Stevan S. (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 105. 5 out of 5

  Mirjana Sterijova (потврден корисник)

  Efikasno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 106. 5 out of 5

  Nikola S. (потврден корисник)

  Odlicen proizvod.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 107. 5 out of 5

  Smilja S. (потврден корисник)

  Super proizvod
  Jas sum zadovolna

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 108. 5 out of 5

  Емине Амети (потврден корисник)

  Презадоволна

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 109. 5 out of 5

  Lidija Stanik (потврден корисник)

  Mnogu sum zadovolna.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 110. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Super proizvodi…

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 111. 5 out of 5

  Стојанка (потврден корисник)

  Презадоволна сум дава резултати со подолга примена

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 112. 5 out of 5

  Saso (потврден корисник)

  Одличен производ , препорачувам

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 113. 5 out of 5

  Жени (потврден корисник)

  Задоволна сум од производот

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 114. 5 out of 5

  Jovana (потврден корисник)

  Super vo kombinacija so dieta 👌

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 115. 5 out of 5

  Ивица Здравески (потврден корисник)

  Одлични

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 116. 5 out of 5

  Marjan Naumov (потврден корисник)

  Korisno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 117. 5 out of 5

  Elizabeta Gjorgjevik (потврден корисник)

  odlicen proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 118. 5 out of 5

  Ivona Stavrova (потврден корисник)

  Веднаш ми се смали обемот околу половината.Продолжувам да ги пијам

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 119. 5 out of 5

  Elena Bozijanova Serafimoska (потврден корисник)

  5-ка за топење на мастите

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 120. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Samo sto pocnav da go koristam. Rano e za ocena.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 121. 5 out of 5

  Ljupka T. (потврден корисник)

  Super proizvod, prezadovolna sum

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 122. 5 out of 5

  Ана Иванова (потврден корисник)

  Одлични.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 123. 5 out of 5

  Biljana Gorgieva (потврден корисник)

  Bi kupila uste….

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 124. 5 out of 5

  Natasa D. (потврден корисник)

  Nema da zgresite dokolku gi koristite ovie kapsuli. Normalno nemojte da ocekuvate deka vednas ke oslabnete wou, no barem ke gi trgnete stetnite materii od vaseto telo

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 125. 5 out of 5

  [email protected] (потврден корисник)

  mnogu efikasen

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не

Само најавени корисници кој го имаат купено овој производ може да напишат искуство.

АКТИВНИ СОСТОЈКИ: Конјугираната линоленска киселина 80%(1000mg)

Неактивни состојки: глицерин, желатин, вода

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Се зема 2 софтгел капсули на ден со оброк.
ВНИМАНИЕ: Не ја надминувајте препорачаната дневна доза од 2 капсули на ден. Да се чува подалеку од дофат на деца. Да се чува на собна температура, да не се изложува на прекумерна топлина и светлина. Додатоците на исхраната не треба да се употребуваат како замена за здрава и балансирана исхрана.

Успешно го додадовте следниот производ на вашата сметка: