Dr. Viton – M-jet

Dr. Viton – M-jet

720 ден

Производот може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Зегин, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети во DM-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки. Или нарачајте ONLINE со кликнување на копчето КУПИ ВЕДНАШ

Активни Состојки:

Damiana 4:1 Extract – 70mg
Guarana 4:1 Extract – 50mg
Maca 5:1 Extract – 70mg
Panax Ginseng root Extract 5:1 – 50mg
Tribulus terrestris Extract – 50mg
Epimedium grandiflorium 4:1 Extract – 70mg
Eurycoma longifolia 4:1 Extract – 50mg
L-Carnitine – 30mg
Acetyl L Carnitine – 30mg
L-Arginine – 50mg
Vitamin B1 – 1mg
Selen – 50mcg
Zinc Sulfate – 7mg

Препорачана доза: 1 капсула на ден
Напомена: Не ја надминувајте препорачаната доза.
Да се чува на ладно и суво место, вон дофат на деца.
Производот не е замена за разновидна и избалансирана исхрана.

Успешно го додадовте следниот производ на вашата сметка: