Магнезан Б6

215 ден

Опис

Dr. Viton – Magnezan B6 е комбинација на Магнезиум со Витамин Б6 кои во едно принедонесуваат до нормален енергетски метаболизам, електролитен баланс , нормална психолошка функција и делува на намалување на заморот и исцрпеноста. Магнезиумот придонесува  и за нормална синтеза на протеините во комбинација со Витаминот Б6.

Витаминот Б6 исто така има многу одговорни функции поврзани со имуниот систем, нормално функционирање на нервиниот систем и нормален метаболизам на протеини и гликоген. Витаминот Б6 придонесува и за формирање на црвените крвни зрнца и нормална хормонална активност.

Производот може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Зегин, Виа Фарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети во DM-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки. Или нарачајте ONLINE со кликнување на копчето КУПИ ВЕДНАШ

238 искуства за Магнезан Б6

4,9
Based on 238 reviews
 1. 5 out of 5

  Ivona Gruevska (потврден корисник)

  Odlicni se tabletite

  13 од 17 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 2. 5 out of 5

  Јулијана Неделков (потврден корисник)

  Одличен производ

  11 од 11 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 3. 5 out of 5

  Sanja Pavlovska (потврден корисник)

  Super se proizvodite…

  5 од 5 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 4. 5 out of 5

  Sonja Risteska (потврден корисник)

  Super

  7 од 8 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 5. 5 out of 5

  VESNA AVRAMOVA TUMTAS (потврден корисник)

  ЗАДОВОЛНА

  4 од 6 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 6. 5 out of 5

  Maja Mitevska (потврден корисник)

  Одличен производ!

  4 од 4 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 7. 5 out of 5

  Marija Leov (потврден корисник)

  одличен производ

  3 од 3 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 8. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Odlicno

  3 од 3 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 9. 4 out of 5

  Marija M. (потврден корисник)

  Dobar izbor

  4 од 4 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 10. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Odlicni

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 11. 5 out of 5

  Kristina (потврден корисник)

  Nesto navistina odlicno

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 12. 5 out of 5

  David (потврден корисник)

  A+

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 13. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  5

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 14. 4 out of 5

  Borche Mircheski (потврден корисник)

  dobar e

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 15. 5 out of 5

  Ljupco Angelovski (потврден корисник)

  Pozitivno

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 16. 5 out of 5

  Dusica Ristovska (потврден корисник)

  Odlicen proizvod.

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 17. 5 out of 5

  Mendije Alimi (потврден корисник)

  super

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 18. 5 out of 5

  Biljana (потврден корисник)

  Редовно ги земам, презадоволна сум! Многу сте ажурни, а секако не можам да не ви се заблагодарам за подарокот кој ми го испраќате скоро во секоја нарачка ❤️

  4 од 4 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 19. 3 out of 5

  Tanja (потврден корисник)

  Рано е за мислење… не ми се допадна што се таблети, мислев дека е прашок…ама ќе видиме..

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 20. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Dobraa

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 21. 5 out of 5

  Elena Taneva (потврден корисник)

  Prezadovolna

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 22. 5 out of 5

  Никола (потврден корисник)

  odlicno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 23. 1 out of 5

  Aneta Lazova (потврден корисник)

  Uste go nemam dobieno!!!

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 24. 5 out of 5

  Nikola Toplev (потврден корисник)

  Dobri se…

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 25. 5 out of 5

  Lence Gjorgjoeska (потврден корисник)

  Ги користам подолго време и презадоволна сум.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 26. 3 out of 5

  Zoran Oltovski (потврден корисник)

  Obicen

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 27. 5 out of 5

  Veliche Iloski (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 28. 5 out of 5

  Јасмина Мишоска (потврден корисник)

  zadovolna

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 29. 5 out of 5

  Иванка Нацева (потврден корисник)

  Магнезанот го користам неколку години и ми ги задоволува дневните потреби од магнезиум. Откога го користам се чувствувам подобро и поподвижна сум, го земам навечер и мислам дека ми делува смирувачки.

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 30. 5 out of 5

  Трајанче Ангеловски (потврден корисник)

  Одличен производ, препорачувам

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 31. 5 out of 5

  Lence M. (потврден корисник)

  Zadovolna

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 32. 5 out of 5

  Simona S. (потврден корисник)

  одлични

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 33. 5 out of 5

  Konstantin Dimeski (потврден корисник)

  Odlicno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 34. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Odlicni se.

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 35. 5 out of 5

  Jovce Sarafiloski (потврден корисник)

  Odlicni

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 36. 5 out of 5

  Gordana Gocevska (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 37. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 38. 5 out of 5

  Natasa N. (потврден корисник)

  ok

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 39. 5 out of 5

  Pance Krsteski (потврден корисник)

  супер

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 40. 5 out of 5

  Ljupco Angelovski (потврден корисник)

  Pozitivno

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 41. 5 out of 5

  Сара Петровска (потврден корисник)

  10

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 42. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  задоволна сум

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 43. 5 out of 5

  Stefanija Korlevska (потврден корисник)

  Задоволна сум од производот. Го препорачувам

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 44. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Комбинацијата на магнезиумот со Б6 е одлична и многу ми годи. Топло ја препорачувам на сите кои имаат проблем со мускулите

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 45. 5 out of 5

  Mensur (потврден корисник)

  Dobar proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 46. 5 out of 5

  Elena Petreska (потврден корисник)

  dobri

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 47. 5 out of 5

  SLADZANKA H. (потврден корисник)

  muskuli opusteni

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 48. 5 out of 5

  Daniela Jajcarova (потврден корисник)

  Odlicen proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 49. 5 out of 5

  Stojna Spirovska (потврден корисник)

  брзи и професионални

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 50. 5 out of 5

  Radmila leova (потврден корисник)

  super prodolzuvam so kiristenje na vasite proizvodi

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 51. 5 out of 5

  Стојан Проданов (потврден корисник)

  dobra e kombinacijata, se cuvstvuvav odlicno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 52. 5 out of 5

  Адиса (потврден корисник)

  Го користам одамна, многу убаво ми влијае посебно во деновите на пмс

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 53. 5 out of 5

  Zharko Cvetanoski (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 54. 5 out of 5

  Tanjana Pejovska Janusheva (потврден корисник)

  Ги намалува грчевите а воедно има и витамин Б6 кој го смируваа организмот

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 55. 5 out of 5

  Natasha K. (потврден корисник)

  Toplo go preporacuvam! Samo posle 10 dena site tegobi vo muskulite isceznaa!

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 56. 5 out of 5

  Viktor Galeski (потврден корисник)

  Докажано проверен – го користам повеќе години а и другите од мојата фамилија.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 57. 5 out of 5

  Атанас (потврден корисник)

  Одличен производ со прифатлива цена

  2 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 58. 5 out of 5

  Elena (потврден корисник)

  Одличен!

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 59. 5 out of 5

  Dragana S. (потврден корисник)

  Odlicni se

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 60. 5 out of 5

  Nikola Toplev (потврден корисник)

  Super se..

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 61. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  баш е добар

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 62. 5 out of 5

  Gordana (потврден корисник)

  Magneziumot go konzumirame podolgo vreme i jas i mnogu moi bliski i prezadovolni sme….

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 63. 5 out of 5

  Mira Vidanovska (потврден корисник)

  podrska za dobro zdravje mozi i za podobra cirkulacija ili pri nekakvi bolki , ili glavobolka

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 64. 5 out of 5

  Emi Z. (потврден корисник)

  .

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 65. 5 out of 5

  Olivera S. (потврден корисник)

  Prezadovolna

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 66. 4 out of 5

  Biljana (потврден корисник)

  Odlicen proizvod!

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 67. 5 out of 5

  SLADZANKA H. (потврден корисник)

  super e

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 68. 5 out of 5

  Julijana T. (потврден корисник)

  Одличен производ, во семејството го користиме секојдневно, а со акциите и попустите е уште подостапен

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 69. 5 out of 5

  Predrag Ilievski (потврден корисник)

  Odlicni se

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 70. 5 out of 5

  Стојанка (потврден корисник)

  Прекрасен производ

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 71. 5 out of 5

  Marija Jancevska (потврден корисник)

  Предобри апчиња

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 72. 5 out of 5

  SLADZANKA H. (потврден корисник)

  mora da ima doma

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 73. 5 out of 5

  Jana (потврден корисник)

  Одличен производ го купувам за татко ми кој е презадоволен 🙂

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 74. 4 out of 5

  Gjorgi M. (потврден корисник)

  valjda e ok

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 75. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Одлични

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 76. 5 out of 5

  Silvana J. (потврден корисник)

  Zadovolna sum,gi preporacuvam!

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 77. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Odlicno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 78. 5 out of 5

  Maja Dimitrova (потврден корисник)

  👍

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 79. 5 out of 5

  Tatjana Stefanovska (потврден корисник)

  Odlichni ceni

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 80. 5 out of 5

  Goce Stoilovski (потврден корисник)

  Одлично

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 81. 5 out of 5

  David Denkovski (потврден корисник)

  fino

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 82. 5 out of 5

  Vesna V. (потврден корисник)

  Целото семејство го користиме, по една таблета пред спиење. Задоволни сме затоа што помаѓа за опуштање на мускулите после работниот ден и релаксација на нервниот систем.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 83. 3 out of 5

  Dejan R. (потврден корисник)

  za cenata e dobar

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 84. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  без коментар

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 85. 5 out of 5

  Елена Т. (потврден корисник)

  Одличен производ во оваа стресно време.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 86. 5 out of 5

  Savka Atanasoska (потврден корисник)

  Odlicen proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 87. 5 out of 5

  Natasha K. (потврден корисник)

  Опишани со еден збор одлични! Сите болки и грчеви во нозете престанаа! Топла препорака!

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 88. 5 out of 5

  Gabriel Trencev (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 89. 5 out of 5

  Anita Pesova (потврден корисник)

  Супер

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 90. 5 out of 5

  slagjana stoimenova (потврден корисник)

  ok

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 91. 5 out of 5

  Соња Живковиќ Ѓоргиевска (потврден корисник)

  Многу години го користам, задоволна сум.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 92. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Go koristime celo semejstvo.Posebno sum zadovolen od gelot.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 93. 5 out of 5

  Manuela Dimova (потврден корисник)

  Со задоволство го конзумираат моите членови во семејството,

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 94. 5 out of 5

  Тања Трајкоска Јанчевска (потврден корисник)

  Odlicen

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 95. 5 out of 5

  Biljana Mishevska (потврден корисник)

  Top

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 96. 5 out of 5

  Nadica (потврден корисник)

  Super!

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 97. 1 out of 5

  Невена Ацковска (потврден корисник)

  Не стигна нарачката!

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 98. 5 out of 5

  Slavica (потврден корисник)

  Deluva smiruvacki ,go zemam zaedno so Pasiflorata .

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 99. 5 out of 5

  Zlata Vasevska (потврден корисник)

  super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 100. 5 out of 5

  Слаѓана Младеновиќ (потврден корисник)

  Predobri se

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 101. 5 out of 5

  Boban Lazarevski (потврден корисник)

  5

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 102. 5 out of 5

  Eli (потврден корисник)

  super e

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 103. 5 out of 5

  Olga G. (потврден корисник)

  SUPER PROIZVOD

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 104. 5 out of 5

  Илија Кондратјук (потврден корисник)

  Ги Задоволува потребите од магнезиум, многу сум задоволен

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 105. 5 out of 5

  Dejan T. (потврден корисник)

  mnogu pomaga za pomiren son i opushtanje na muskulite,najevtina cena vo MKD

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 106. 5 out of 5

  Vesna S. (потврден корисник)

  Одлични

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 107. 5 out of 5

  Emilija Dzunkovska (потврден корисник)

  Zadovolna

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 108. 5 out of 5

  Gabriel T. (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 109. 5 out of 5

  Liljana Miladinova (потврден корисник)

  Odlichen proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 110. 5 out of 5

  Ангел Младеноски (потврден корисник)

  Супер производ, би го купил повторно, ми се допѓа што има многу таблети за ниска цена

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 111. 5 out of 5

  vasil madzevski (потврден корисник)

  odlicni gi upotrebuvam podolgo vreme

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 112. 5 out of 5

  tome jovanov (потврден корисник)

  5

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 113. 5 out of 5

  Katerina D. (потврден корисник)

  Super sekojdnevno gi koristam podolg vremenski period!

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 114. 5 out of 5

  Слободанка (потврден корисник)

  Dobra kombinacija.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 115. 5 out of 5

  Ljupka (потврден корисник)

  Odlicen !

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 116. 5 out of 5

  Јасмина Јановска (потврден корисник)

  Задоволна и го користам веќе подолго време

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 117. 4 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Одличен е.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 118. 5 out of 5

  Julijana (потврден корисник)

  Одличен производ, кој го користиме во нашето семејство

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 119. 5 out of 5

  Hristina Arizanova (потврден корисник)

  Davaat energija.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 120. 5 out of 5

  afrim e. (потврден корисник)

  pomaga za muskulaturata i nervot dobar proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 121. 5 out of 5

  Renata (потврден корисник)

  Витамини кои му се потребни на секој човек, посебно после долга и напорна работна недела.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 122. 5 out of 5

  Tanja Ristik (потврден корисник)

  Одличен производ.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 123. 5 out of 5

  Marija Jancevska (потврден корисник)

  Супер

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 124. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Добар.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 125. 5 out of 5

  Violeta Tasevska (потврден корисник)

  Mi pomognaa za glavobolka

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 126. 5 out of 5

  Mendije Alimi (потврден корисник)

  super se

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 127. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  моите родители ги користат, задоволни се

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 128. 5 out of 5

  Јulijana Stefanov (потврден корисник)

  .

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 129. 5 out of 5

  Tanja Kolarovska (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 130. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Super ste pozz

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 131. 5 out of 5

  Violera Mitrushevska (потврден корисник)

  odlicen

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 132. 5 out of 5

  Vesna Jovanoska (потврден корисник)

  Odlicen

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 133. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 134. 5 out of 5

  Kiril Stepanovski (потврден корисник)

  Odlicen obezbeduva miren son

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 135. 5 out of 5

  SLADZANKA H. (потврден корисник)

  prekrasen za celo semejstvo . Site go koristime

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 136. 4 out of 5

  Лиле Денковска (потврден корисник)

  го користам секогаш

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 137. 5 out of 5

  Ana Marija (потврден корисник)

  одличен производ!

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 138. 5 out of 5

  Marina Mladenovska (потврден корисник)

  одлични

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 139. 5 out of 5

  Ана (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 140. 4 out of 5

  Cveta Petrovska (потврден корисник)

  Deluva smiruvacki i do sega sum zadovolna

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 141. 5 out of 5

  Слаѓана Младеновиќ (потврден корисник)

  Gi sprecuva grcevite vo muskulite

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 142. 4 out of 5

  Margareta Krsteska (потврден корисник)

  Добар и корисен производ за лица на кои им недостасува енергија.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 143. 5 out of 5

  Kire Golubovski (потврден корисник)

  mnogu zadovolen

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 144. 5 out of 5

  Saso Kamcev (потврден корисник)

  Odlicen

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 145. 5 out of 5

  Marijana (потврден корисник)

  Супер е комбинацијата на магнезиумот со B6 витаминот, за подобро врзување на магнезиумот.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 146. 5 out of 5

  Марија Стојанова (потврден корисник)

  Производ кој секој треба да си го има при рака, со оглед на стресното секојдневие. Ефикасно и проверено.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 147. 5 out of 5

  Boban P. (потврден корисник)

  САМО ШТО ПОЧНАВ ДА ГО ПИЈАМ ИМАМ ПОЛА КУТИЈА ИСПИЕНО И НЕ СУМ ИМАЛ ПРОБЛЕМ ДО СЕГА , НО ИСТО КАКО И СО МАГНЕЗАН Ц ШТО ПРЕТХОДНО ГО ПИЕВ НЕ СЕ СОМНЕВАМ ДЕКА ЌЕ ГО ПОСТИГНЕМЕ ИСТИОТ ЕФЕКТ , ОДЛИЧЕН !!

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 148. 5 out of 5

  Izabela (потврден корисник)

  Презадоволна!

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 149. 5 out of 5

  Elizabeta Todeva (потврден корисник)

  Prezadovolna

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 150. 5 out of 5

  Zoran Mitreski (потврден корисник)

  Odlicen proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 151. 5 out of 5

  Nikola Toplev (потврден корисник)

  Dobri se

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 152. 5 out of 5

  Marija S (потврден корисник)

  Odlicen za sekojdnevna upotreba

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 153. 5 out of 5

  Ivona Petrovska (потврден корисник)

  Odlicni gi konzumiram pred spienje

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 154. 5 out of 5

  Dance Dambeva (потврден корисник)

  Odlicna kombinacija

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 155. 5 out of 5

  Biljana Bogdanovska (потврден корисник)

  Odlicen e

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 156. 5 out of 5

  Sonja Kostadinova (потврден корисник)

  Сопругот задоволен

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 157. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Одличен производ

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 158. 5 out of 5

  Irena Dimovska -Aleksov (потврден корисник)

  Ок

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 159. 5 out of 5

  Snezana (потврден корисник)

  Odlicni… prezadovolna

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 160. 5 out of 5

  Toni Stefanov (потврден корисник)

  Мојата фамилија ги користи прекрасни се

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 161. 5 out of 5

  Anita Todevska (потврден корисник)

  Zadovolna sum mnogu i sekogas gi poracuvam

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 162. 5 out of 5

  Kristina Stolevska (потврден корисник)

  Odlicen,dolgo vreme go koristam

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 163. 5 out of 5

  Boban (потврден корисник)

  Odlicno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 164. 4 out of 5

  Martina (потврден корисник)

  Кратко време го користам, сеуште не можам да споделам искуства

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 165. 5 out of 5

  Dragica Kartova (потврден корисник)

  So Magnezatot mnogu sum zadovolna i sekogas ke si gi poracuvam zatoa sto jas i od Apotekite si gi kupuvam od Dr. Viton pre dobti se poz..

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 166. 5 out of 5

  Blagoja Filevski (потврден корисник)

  Zadovolen sum od vasite proizvodi!!!

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 167. 5 out of 5

  Biljana (потврден корисник)

  Одлични

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 168. 5 out of 5

  Hristina Ivanova (потврден корисник)

  Odlicen

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 169. 5 out of 5

  Martina Arsovska (потврден корисник)

  Navremena isporaka ,odlicni se

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 170. 4 out of 5

  Adriana Adzieva (потврден корисник)

  Zadovolitelno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 171. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 172. 5 out of 5

  Emi Grujeski (потврден корисник)

  Odlicni

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 173. 5 out of 5

  Aleksandar Risteski (потврден корисник)

  Одлично.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 174. 5 out of 5

  Cveta Arsovska (потврден корисник)

  Super e

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 175. 4 out of 5

  Goran Aleksovski (потврден корисник)

  Добар производ однос цена-квалитет.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 176. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  супер производи и брза испорака 👌

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 177. 5 out of 5

  SLADZANKA H. (потврден корисник)

  petka e

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 178. 5 out of 5

  Стојанка (потврден корисник)

  Добро и потртебно

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 179. 5 out of 5

  Brankica (потврден корисник)

  Odličen

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 180. 5 out of 5

  Tanjana Pejovska Janusheva (потврден корисник)

  Намалува грчеви

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 181. 5 out of 5

  Slave T. (потврден корисник)

  Odlicno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 182. 5 out of 5

  Goranco Trajkovski (потврден корисник)

  Odlicni proizvodi so odlicna namena

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 183. 5 out of 5

  Aneta Kiber (потврден корисник)

  soprugot gi pie jas poveke gi obozavam MagnesanC

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 184. 5 out of 5

  Ana S. (потврден корисник)

  супплементи за опуштање

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 185. 4 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Zadovolen

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 186. 5 out of 5

  Jadranka Arsovska (потврден корисник)

  Super se

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 187. 5 out of 5

  Gordana (потврден корисник)

  Веќе подолго време го користам и сум задоволна

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 188. 5 out of 5

  Simona Spasovska (потврден корисник)

  Утрото без една таблета не почнува 🙂

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 189. 5 out of 5

  Arben B. (потврден корисник)

  Miren son! Super se

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 190. 5 out of 5

  Катерина Апостоловска (потврден корисник)

  Prekrasno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 191. 5 out of 5

  Zarko R. (потврден корисник)

  Pre zadovolen. Odličen proizvod.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 192. 4 out of 5

  Соња Живковиќ Ѓоргиевска (потврден корисник)

  Добри се. Ги користам со години.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 193. 5 out of 5

  Даниела (потврден корисник)

  добра комбинација

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 194. 5 out of 5

  Vera Bogoeska (потврден корисник)

  Одлично

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 195. 4 out of 5

  Сашо Гелев (потврден корисник)

  Мене ми е добро.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 196. 5 out of 5

  Desanka (потврден корисник)

  Магнезан Б6 е одличен додаток кои ќе ви помогне во грижата за вашите мускули, срцето и нервниот систем.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 197. 4 out of 5

  ORCE (потврден корисник)

  Dobar preparat,no cenata treba da e poniska vo odnos na aptekite…

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 198. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  многу задоволна

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 199. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Супер производ. Ми ги опушта мускулите и имам помали болки

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 200. 5 out of 5

  Тања (потврден корисник)

  одличен производ

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 201. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Одличен продукт

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 202. 5 out of 5

  Марија Витанова Николеска (потврден корисник)

  Одличен производ

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 203. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  /

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 204. 4 out of 5

  Violeta Mihajlova (потврден корисник)

  4

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 205. 5 out of 5

  Габриел Тренчев (потврден корисник)

  super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 206. 5 out of 5

  Natasha K. (потврден корисник)

  Еден од производите кои редовно ги користам и навистина повеќе немам проблеми од типот грчеви во нозете…. исто така искрена препорака!

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 207. 5 out of 5

  Jasmina (потврден корисник)

  Одлични

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 208. 5 out of 5

  Ana Aevska (потврден корисник)

  👏

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 209. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Го користиме со години, одличен. Најважно што не прави проблем на желудникот.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 210. 5 out of 5

  Валентина Василевска (потврден корисник)

  zadovolna

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 211. 5 out of 5

  Весна Ристовска (потврден корисник)

  Odlicni

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 212. 5 out of 5

  David Denkovski (потврден корисник)

  ok

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 213. 5 out of 5

  Ljupco Angelovski (потврден корисник)

  Позитивно

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 214. 5 out of 5

  Биљана Костенчевска (потврден корисник)

  Одличен производ

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 215. 5 out of 5

  Katerina J. (потврден корисник)

  Go koristam redovno,prekrasen proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 216. 5 out of 5

  Sanja V. (потврден корисник)

  Го препорачувам за редовна употреба, за превенција од секојдневниот стрес

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 217. 5 out of 5

  Blagica Boda (потврден корисник)

  Nie site doma koristime Magnezan B6 i sme mnogu zadovolni

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 218. 5 out of 5

  Климент (потврден корисник)

  ГИ пијам пред спиење, ме опуштаат ☺

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 219. 5 out of 5

  biljana kostovska (потврден корисник)

  dobar za energija i smiruvacki nerven sistem

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 220. 5 out of 5

  Tanja (потврден корисник)

  одличен

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 221. 5 out of 5

  Ratko Sretkoski (потврден корисник)

  Odlicen proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 222. 5 out of 5

  Vesna (потврден корисник)

  💪

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 223. 5 out of 5

  Biljana Prodanovikj (потврден корисник)

  Odlicen za dobar son

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 224. 5 out of 5

  Михаел (потврден корисник)

  5

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 225. 5 out of 5

  Danica Dimitrovska (потврден корисник)

  После напорно вежбање ми помага за релаксација на мускулатурата. Едноставно за употреба, ефикасно и достапно

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 226. 5 out of 5

  Pepi M. (потврден корисник)

  Одлични,секогаш гледаме да ги имаме дома!

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 227. 5 out of 5

  Gabriela stefanovska (потврден корисник)

  Magneziumot go pijam redovno vece dve godini i mnogu sum zadovolna

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 228. 5 out of 5

  cvete dimitrieska (потврден корисник)

  Одличен производ

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 229. 5 out of 5

  Tea (потврден корисник)

  Супер

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 230. 5 out of 5

  Ljupco Angelovski (потврден корисник)

  Позитивно

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 231. 5 out of 5

  Velika Bogoeska (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 232. 5 out of 5

  Igor M. (потврден корисник)

  Odlicen

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 233. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Premnogu zadovolna

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 234. 5 out of 5

  Iva Ristovska (потврден корисник)

  Одлично

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 235. 5 out of 5

  Tanja (потврден корисник)

  супер производ

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 236. 5 out of 5

  Dragica B. (потврден корисник)

  Odlicen e

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 237. 5 out of 5

  Vesna (потврден корисник)

  Magnezanot go naracav veke dva pati poradi poitivnite efekti smiruvacki kako i relaksiracki

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 238. 5 out of 5

  Jadranka Lazeska (потврден корисник)

  Super suplement

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не

Само најавени корисници кој го имаат купено овој производ може да напишат искуство.

Magnesium oxide – 250mg
Sorbitol
PEG 6000
Magnesium stearate
Talc
Pyridoxin hydrochloride 1,4 mg

Препорачана доза: Како диететски производ се зема по една таблета дневно
Напомена: Препорачаната доза да не се прекорачува. Да се чува на ладно и суво место.
Производот да се држи вон дофат на деца.
Производот не е замена за разновидна и избалансирана исхрана.

Корисниците кој го користат овој производ исто така користат и:

Успешно го додадовте следниот производ на вашата сметка: