Omega 3

260 ден

Опис

Есенцијално уживање за совршена хармонија на вашето тело.

Корисниците исто така ги користат следниве производи: Dr. Viton – Krillax

Производот може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Виа Фарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети во DM-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки. Или нарачајте ONLINE со кликнување на копчето КУПИ ВЕДНАШ

217 искуства за Omega 3

4,9
Based on 217 reviews
 1. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Одличен производ

  9 од 11 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 2. 5 out of 5

  ljupco tasevski (потврден корисник)

  super

  4 од 5 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 3. 5 out of 5

  s c (потврден корисник)

  Odlicen

  1 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 4. 5 out of 5

  Viki Spirkoska (потврден корисник)

  Одлични се,по вторпат ги порачувам и ќе продолжам и понатаму.

  5 од 5 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 5. 5 out of 5

  Magdalena M. (потврден корисник)

  Super

  1 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 6. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Kvaliteten proizvod so pristapna cena

  2 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 7. 5 out of 5

  Violeta Nastevska (потврден корисник)

  Preubavi se i sum zadovolna

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 8. 5 out of 5

  Trpe Andonoski (потврден корисник)

  Одлично

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 9. 5 out of 5

  Seadin Dzaferi (потврден корисник)

  Семејно ги користиме… По едно на ден за превенција од ЛДЛ 🙂

  2 од 3 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 10. 5 out of 5

  Milka T. (потврден корисник)

  Proizvodite Vi se super, no nasnat isporakite.

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 11. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  👍

  0 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 12. 5 out of 5

  Dusica Ristovska (потврден корисник)

  👍

  0 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 13. 5 out of 5

  Gosevska S. (потврден корисник)

  Go preporacuvam

  1 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 14. 4 out of 5

  Ljupce Georgiev (потврден корисник)

  Ok

  1 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 15. 5 out of 5

  Milica L. (потврден корисник)

  Ги користам редовно

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 16. 5 out of 5

  Goran N. (потврден корисник)

  Odlichno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 17. 5 out of 5

  Valentina (потврден корисник)

  Odlicen go preporacuvam na site 👍

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 18. 5 out of 5

  Sibi Jovanovska (потврден корисник)

  Omega 3*E
  Odlicni za dneven vnes za zdrav zivot

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 19. 5 out of 5

  Dusko Dimitrovski (потврден корисник)

  супер

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 20. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Se e ok nemam zamerki

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 21. 5 out of 5

  Nadica T. (потврден корисник)

  Одличен суплемент!

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 22. 5 out of 5

  Јасмина Мишоска (потврден корисник)

  zadovolna

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 23. 5 out of 5

  Gordana Arsoska (потврден корисник)

  Odlichni

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 24. 5 out of 5

  Трајанче Ангеловски (потврден корисник)

  Одличен производ, препорачувам

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 25. 5 out of 5

  Violeta Bubalo (потврден корисник)

  Super se

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 26. 4 out of 5

  Beti G. (потврден корисник)

  Za efektite se nadevam manlku pokasno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 27. 5 out of 5

  Бојана (потврден корисник)

  Super proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 28. 5 out of 5

  Sanja Pavlovska (потврден корисник)

  Zadovolna

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 29. 5 out of 5

  Natasa Raseva (потврден корисник)

  Redovno gi kotistam

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 30. 5 out of 5

  Бојана А. (потврден корисник)

  👌🏻

  0 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 31. 5 out of 5

  Esma Cakov (потврден корисник)

  Najdobri zasekogas
  Prodolzete taka vi blagodaram 😃

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 32. 5 out of 5

  Vlatko Siljanoski (потврден корисник)

  Najdobri proizvodi

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 33. 5 out of 5

  Martin Velichkovski (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 34. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  fdada

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 35. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Super proizvodi

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 36. 5 out of 5

  Natasa N. (потврден корисник)

  odlichno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 37. 5 out of 5

  Elena Petreska (потврден корисник)

  Dobri

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 38. 5 out of 5

  Goce (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 39. 5 out of 5

  Ивица Здравески (потврден корисник)

  Одлични

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 40. 5 out of 5

  Aleksandar Jovanovski (потврден корисник)

  Top proizvod za postari lica… 🙂

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 41. 5 out of 5

  Radmila leova (потврден корисник)

  zadovolna sum

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 42. 5 out of 5

  Maja B. (потврден корисник)

  Одличен производ, брза испорака, професионални

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 43. 5 out of 5

  Aleksandra Mineva (потврден корисник)

  Dobri se

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 44. 5 out of 5

  Тони Ташов (потврден корисник)

  Супер

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 45. 5 out of 5

  Dragana S. (потврден корисник)

  Super se

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 46. 5 out of 5

  Violeta Bogdanovska (потврден корисник)

  Za omega sto bi kazala,samo toa deka ja koristam vece 3 godini i za mene ovoj proizvod e prekrase

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 47. 5 out of 5

  blagoja Jakovoski (потврден корисник)

  kako sto gledam dobro spakuvani se tab omega 3 i dobri performansi vo miligrami ima od vitaminite,ke gi koristam podolgo vreme pa potoa pak ke vi odgovoram dali ima i zdrastveni pridobivki.

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 48. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  odlichni se

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 49. 5 out of 5

  Olivera S. (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 50. 5 out of 5

  Vane K. (потврден корисник)

  Super se

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 51. 5 out of 5

  Тони Ташов (потврден корисник)

  Odlicno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 52. 3 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 53. 5 out of 5

  Ива (потврден корисник)

  Брза испорака и одличен производ кој ќе продолжам да го нарачувам 😊

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 54. 5 out of 5

  Vera Subeska (потврден корисник)

  Isto i omega 3 go koristime jas i mojot soprug podolgo vreme pogotovo sega za vreme na pandemijata, osven omega masni kiselini sodrzi E vitamin i D3 vitamin.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 55. 5 out of 5

  Marjan Blagoevski (потврден корисник)

  Odlicni

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 56. 5 out of 5

  Katerina Krstova (потврден корисник)

  Нешто без кое не се може.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 57. 5 out of 5

  Slagjana P. (потврден корисник)

  Gi koristam podolgo vreme i sum zadovolna

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 58. 5 out of 5

  Зоран Пејковски (потврден корисник)

  Odlicen proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 59. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Odlicno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 60. 5 out of 5

  Maja Dimitrova (потврден корисник)

  👍

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 61. 5 out of 5

  Tatjana Stefanovska (потврден корисник)

  Odlichna ceni

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 62. 5 out of 5

  Gordana Apostolovska (потврден корисник)

  Odlicen proizvod i dostava.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 63. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Super proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 64. 5 out of 5

  Goce Stoilovski (потврден корисник)

  Одлично

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 65. 5 out of 5

  David Denkovski (потврден корисник)

  fino

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 66. 5 out of 5

  Elena (потврден корисник)

  Super!

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 67. 5 out of 5

  Александар К. (потврден корисник)

  Брза доставана квалитетен прозивод по достапна цена

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 68. 5 out of 5

  Мери Николова (потврден корисник)

  Редовно да се користи и резултатот е загарантиран 🍀

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 69. 5 out of 5

  Stojna Spirovska (потврден корисник)

  odlicni

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 70. 5 out of 5

  Ivana Petreska (потврден корисник)

  Odlicni

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 71. 5 out of 5

  Katerina (потврден корисник)

  Многу корисни посебно во зимскиот период а и цената е доста прифатлива.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 72. 5 out of 5

  Blagica Jovanovska (потврден корисник)

  Odlicen proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 73. 4 out of 5

  Соња Живковиќ Ѓоргиевска (потврден корисник)

  Мажот ми го користи-задоволен е.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 74. 3 out of 5

  Снежана Ф. (потврден корисник)

  За добар вид и срце треба неколку пилули, затоа што нема голема концентрација на два.

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 75. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Dobar preparat.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 76. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Top proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 77. 5 out of 5

  Asan Limani (потврден корисник)

  Mi davat energija

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 78. 5 out of 5

  Ивица Здравески (потврден корисник)

  Одлично

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 79. 5 out of 5

  Biljana Mishevska (потврден корисник)

  Odicni

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 80. 4 out of 5

  Zlata Vasevska (потврден корисник)

  super

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 81. 5 out of 5

  Anita M. (потврден корисник)

  Odlicni

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 82. 5 out of 5

  Слаѓана Младеновиќ (потврден корисник)

  Odlicni se

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 83. 5 out of 5

  Venko M. (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 84. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Odlicno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 85. 5 out of 5

  Boban Lazarevski (потврден корисник)

  5

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 86. 5 out of 5

  Eli (потврден корисник)

  super se

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 87. 5 out of 5

  Tanas Poposki (потврден корисник)

  Odlicno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 88. 5 out of 5

  Radmila Leova (потврден корисник)

  Vreden proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 89. 5 out of 5

  Violeta Bogdanovska (потврден корисник)

  Preubav proizvod i sum zadovolna go koristam redovno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 90. 5 out of 5

  Gabriel T. (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 91. 5 out of 5

  None Angelevska (потврден корисник)

  Proizvodite se so odlicen kvalitet

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 92. 5 out of 5

  Snezana Martulkova (потврден корисник)

  Производите се квалитетни и без никакви замерки

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 93. 5 out of 5

  tome jovanov (потврден корисник)

  super se site proizvodi

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 94. 1 out of 5

  Кристина Петрова (потврден корисник)

  Најкатастрофално искуство и мислење бидејќи наплаќате, а нарачката не ја добиваме, плус тоа сте целосно недостапни. Крајно неодговорна компанија. Никогаш повеќе.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 95. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Super se

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 96. 5 out of 5

  Gjorgji K. (потврден корисник)

  одличен

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 97. 4 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Супер.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 98. 5 out of 5

  Sanja (потврден корисник)

  Go preporacuvam, site proizvodi se odlicni

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 99. 5 out of 5

  pavlina (потврден корисник)

  prekrasen proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 100. 5 out of 5

  zaklina m. (потврден корисник)

  Одличен производ

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 101. 5 out of 5

  Marija Jancevska (потврден корисник)

  Бидејќи веќе немам каде да ви пишам крајно непрофесионално од ваша страна а веќе долго време нарачувам.Купив апарат за притисок кој што не работи воопшто го пратив на сервис минатата недела и сеуште ништо од ваша страна. Денес ви пишав на mail i na mesinger, вртев на фиксниот никој не ми одговори. Ве молам за инфо

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 102. 5 out of 5

  Aleksandra V. (потврден корисник)

  Одлична цена и супер квалитет 👏😉

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 103. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Солидно.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 104. 5 out of 5

  Violeta Tasevska (потврден корисник)

  Brza dostava vi blagodaram👍

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 105. 5 out of 5

  Natasa Ivanovska (потврден корисник)

  Prezadovolna

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 106. 5 out of 5

  Tanja Kolarovska (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 107. 4 out of 5

  Бранислав Јовевски (потврден корисник)

  Ok

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 108. 5 out of 5

  SLADZANKA H. (потврден корисник)

  kako i od site proizvodi i od ovoj

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 109. 5 out of 5

  Slave T. (потврден корисник)

  Odlicno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 110. 3 out of 5

  Ana Marija (потврден корисник)

  добар производ

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 111. 5 out of 5

  Blagica Lazarevska (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 112. 5 out of 5

  andrijana (потврден корисник)

  супер

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 113. 5 out of 5

  Ивица Здравески (потврден корисник)

  Одлично

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 114. 5 out of 5

  Dragan T. (потврден корисник)

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 115. 5 out of 5

  Слаѓана Младеновиќ (потврден корисник)

  Super se

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 116. 5 out of 5

  Владимир Ј. (потврден корисник)

  Супер

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 117. 5 out of 5

  Margareta Krsteska (потврден корисник)

  Одличен за време на пандемија.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 118. 5 out of 5

  Saso Kamcev (потврден корисник)

  Dodakot koj e potreben na secij organizam

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 119. 5 out of 5

  Katerina J. (потврден корисник)

  Super proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 120. 5 out of 5

  Marijana (потврден корисник)

  Тооп си е производот, за намената што го земаме си ја подтигнува целта.

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 121. 5 out of 5

  Марија Тодороска (потврден корисник)

  Odlicen

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 122. 5 out of 5

  Natasha Milosheska (потврден корисник)

  Одличен производ

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 123. 5 out of 5

  Elizabeta Todeva (потврден корисник)

  Prezadovolna

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 124. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Kupeni se no seuste ne sum pocnala da gi pijam

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 125. 5 out of 5

  Blagoja Bajkovski (потврден корисник)

  Задоволен од квалитетот, ефикасноста и цената

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 126. 5 out of 5

  Ivana Velickovska (потврден корисник)

  Odlicni proizvodi, brza isporaka, korektnost na nivo

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 127. 4 out of 5

  Ivona Petrovska (потврден корисник)

  Mnogu dobar

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 128. 5 out of 5

  Dance Dambeva (потврден корисник)

  Odlicni se, gi koristam redovno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 129. 5 out of 5

  Irena I. (потврден корисник)

  Odlicen proizvod po super cena

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 130. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Одличен производ

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 131. 4 out of 5

  Irena Dimovska -Aleksov (потврден корисник)

  Ок

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 132. 5 out of 5

  Toni Stefanov (потврден корисник)

  Прекрасно

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 133. 5 out of 5

  Viktorija (потврден корисник)

  Zadovolna

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 134. 4 out of 5

  Kristina Stolevska (потврден корисник)

  Samo sto pocnav so upotreba,se nadevam dobar proizvod kako i ostanatite sto gi koristev

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 135. 5 out of 5

  Boban (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 136. 5 out of 5

  Violeta Mitrushevska (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 137. 5 out of 5

  Искра Б. (потврден корисник)

  Odlicni

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 138. 5 out of 5

  Blagoja Filevski (потврден корисник)

  Zadovolen sum!

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 139. 5 out of 5

  Мице (потврден корисник)

  Со редовно користење ги намалуваат маснотиите и триглицеридите без посебно внимавање на исхраната. На последните две испитувања на крв резултатите се очигледни. Омега-3 треба да користат сите бидејќи поддржува нормален проток на крвта, а со тоа и здраво срце и мозок.

  2 од 3 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 140. 5 out of 5

  Gordana (потврден корисник)

  Задоволна сум од производот

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 141. 5 out of 5

  Igor Nikoloski (потврден корисник)

  Prezadovolen sum

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 142. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 143. 5 out of 5

  Sonja D. (потврден корисник)

  Супер

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 144. 4 out of 5

  Aleksandar Delenikov (потврден корисник)

  Solidno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 145. 5 out of 5

  Vesna (потврден корисник)

  Одлични се

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 146. 5 out of 5

  Emi Grujeski (потврден корисник)

  Odlicni proizvodi i brza dostava 🙂

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 147. 5 out of 5

  Dimitar (потврден корисник)

  Odlicno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 148. 5 out of 5

  Елена Н. (потврден корисник)

  Сега почнав да ги пијам, се надевам ќе има ефект

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 149. 5 out of 5

  Violeta Bogdanovska (потврден корисник)

  Za mene licno ,no i za mojata familija posirko,prekrasen proizvod.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 150. 5 out of 5

  Dragance Ristov (потврден корисник)

  5 za dostava expresno
  Ali od proizvodot nemav efekt nikakov

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 151. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Odlicno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 152. 5 out of 5

  Shpresa Limani (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 153. 5 out of 5

  Goran Aleksovski (потврден корисник)

  Добар производ однос цена-квалитет.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 154. 5 out of 5

  Gorancho N. (потврден корисник)

  ..

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 155. 5 out of 5

  Krste (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 156. 5 out of 5

  Владимир (потврден корисник)

  super se

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 157. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Добар производ

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 158. 5 out of 5

  Ratko Sretkoski (потврден корисник)

  Premnigu zadovilen od proizvodot i uslugata samo ubavi zborivi vi blagodaram

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 159. 5 out of 5

  Cece Arsovska (потврден корисник)

  Omega 3 e super za prevencija i niska cena

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 160. 5 out of 5

  natasa nikusevska (потврден корисник)

  prekrasni proizvodi za dobra cena

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 161. 5 out of 5

  Slave T. (потврден корисник)

  Odlicno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 162. 5 out of 5

  Goranco Trajkovski (потврден корисник)

  Odlicni proizvodi so odlicna namena

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 163. 5 out of 5

  Жени (потврден корисник)

  Задоволна сум од производот

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 164. 5 out of 5

  Irena (потврден корисник)

  Одличен производ со одлична цена

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 165. 5 out of 5

  Aco Kocevski (потврден корисник)

  mnogu dobar

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 166. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Redovno gi konzumiram I zadovolna sum

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 167. 5 out of 5

  ДОБРИЦА Исаковска (потврден корисник)

  Топ производ .

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 168. 5 out of 5

  Pane Lazov (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 169. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Дава енергија и сила

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 170. 4 out of 5

  Aleksandar (потврден корисник)

  Солидно

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 171. 3 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Сеуште ги немам пробано

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 172. 5 out of 5

  Jasna (потврден корисник)

  👌👌👌

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 173. 5 out of 5

  Donka Saveska (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 174. 5 out of 5

  Zarko R. (потврден корисник)

  Zadovolen sum od proizvodot

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 175. 5 out of 5

  Gjorgji K. (потврден корисник)

  одличен

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 176. 5 out of 5

  Violeta Bogdanovska (потврден корисник)

  Od ovoj proizvod kiristime jas i mazmi ,isto taka zimam za moite roditeli ,bratot i negivoto semejstvo i sme zadovolni premnogu .

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 177. 3 out of 5

  Соња Живковиќ Ѓоргиевска (потврден корисник)

  Ги користи сопругот. Има проблеми и мисли дека малку му помагаат.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 178. 5 out of 5

  Dinu (потврден корисник)

  X

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 179. 5 out of 5

  ORCE (потврден корисник)

  Odlicno i so pristapna cena…

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 180. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Odlicna maslena kombinacija

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 181. 5 out of 5

  Ирена Ѓуревска (потврден корисник)

  меѓу подобрите производи

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 182. 5 out of 5

  Magdalena M. (потврден корисник)

  Najdobri se

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 183. 5 out of 5

  Горан Симоновиќ (потврден корисник)

  Odlicni se..

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 184. 5 out of 5

  Slavica Angjeleska (потврден корисник)

  Odlicen proizbod za zastita na krvnite sadovi.

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 185. 4 out of 5

  Zoran Dimitrijevic (потврден корисник)

  Почесто акции со намалени цени

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 186. 5 out of 5

  Габриел Тренчев (потврден корисник)

  super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 187. 5 out of 5

  Gordana Stojmanovska Anastasova (потврден корисник)

  Odlicni

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 188. 5 out of 5

  Borko Trajkov (потврден корисник)

  Super proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 189. 5 out of 5

  Vesna Lazareva (потврден корисник)

  Odlicni

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 190. 5 out of 5

  Бети (потврден корисник)

  Пијам редовно

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 191. 5 out of 5

  zoran vasilevski (потврден корисник)

  odlicno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 192. 5 out of 5

  cvete dimitrieska (потврден корисник)

  Нема подобри

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 193. 5 out of 5

  Бранко А. (потврден корисник)

  Ok

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 194. 5 out of 5

  Весна Ристовска (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 195. 5 out of 5

  biljana kostovska (потврден корисник)

  ефикасен производ

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 196. 4 out of 5

  Драги Пелтечки (потврден корисник)

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 197. 5 out of 5

  David Denkovski (потврден корисник)

  ok

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 198. 5 out of 5

  Kire Vlahov (потврден корисник)

  Одлични

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 199. 5 out of 5

  Ljupco Angelovski (потврден корисник)

  Позитивно

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 200. 5 out of 5

  Ивица Здравески (потврден корисник)

  Одлично

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 201. 5 out of 5

  Katerina J. (потврден корисник)

  Privative cena I potreben proizvod za naseto sekojdnevie

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 202. 5 out of 5

  Krste D. (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 203. 5 out of 5

  Tanja (потврден корисник)

  одличен

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 204. 5 out of 5

  Isak Ramadani (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 205. 5 out of 5

  Biljana M. (потврден корисник)

  Незаменлив. Омега 3 за регенерација на целиот организам!

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 206. 4 out of 5

  Atidje Bilikj (потврден корисник)

  Dobar proizvod, zadovolna

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 207. 5 out of 5

  Вера Талатова (потврден корисник)

  Еден од основните витамини се Омега-3 , во нашето семејство

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 208. 5 out of 5

  Blagica Miceska (потврден корисник)

  Презадоволна

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 209. 5 out of 5

  Тони Ташов (потврден корисник)

  Екстра

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 210. 5 out of 5

  Igor M. (потврден корисник)

  Odlicen proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 211. 5 out of 5

  Данчо Попоски (потврден корисник)

  Висококвалитетен гел од рибино масло, препорачувам 3х на ден за спортисти.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 212. 5 out of 5

  natasa nikusevska (потврден корисник)

  super proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 213. 5 out of 5

  Valentina Chuchanova (потврден корисник)

  D

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 214. 5 out of 5

  Гордана М. (потврден корисник)

  Одличен производ

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 215. 5 out of 5

  Goranco A. (потврден корисник)

  Најдобри

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 216. 5 out of 5

  Goranco Trajkovski (потврден корисник)

  Kombinacijata na sostojkite e idealna.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 217. 5 out of 5

  Jadranka Lazeska (потврден корисник)

  Super suplement

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не

Само најавени корисници кој го имаат купено овој производ може да напишат искуство.

(1) една капсула содржи 1000mg рибино масло од кои 300mg вкупно Омега-3 масни киселини или 18% ЕПА и 12% ДХА, 12mg витамин Е и 10mcg витамин Д3.

Препорачана доза: 1 капсула на ден со повеќе течност.
Напомена: Да се чува вон дофат на деца, на суво место на 25°C .
Производот не е замена за разновидна и избалансирана исхрана.

Успешно го додадовте следниот производ на вашата сметка: