-40%

Tribulus

300 ден 180 ден

Опис

Корисниците што го користат Dr. Viton – Tribulus исто така ги користат следниве производи: Dr. Viton – M-jet, Dr. Viton – Magenzan B6, Dr. Viton – Magnezan C, Dr. Viton – Magnezan Gel 

Производот може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Зегин, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети во DM-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки. Или нарачајте ONLINE со кликнување на копчето КУПИ ВЕДНАШ

61 искуство за Tribulus

 1. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Odlicno

  18 од 26 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 2. 5 out of 5

  David (потврден корисник)

  A

  7 од 12 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 3. 5 out of 5

  Ице Ѓоргиев (потврден корисник)

  Odlicen proizvod

  5 од 11 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 4. 4 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  N1

  6 од 11 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 5. 5 out of 5

  Memo (потврден корисник)

  Najdobri

  2 од 5 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 6. 5 out of 5

  Vane Kotev (потврден корисник)

  Odlicno

  3 од 6 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 7. 5 out of 5

  Trajanco Stojanoski (потврден корисник)

  Super ponuda so niski ceni

  1 од 4 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 8. 4 out of 5

  Aleksandar Efremov (потврден корисник)

  Zadovolen sum ne bash kako sho otcekuvav zatoa i otcena 4 😀

  1 од 6 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 9. 5 out of 5

  Dusko Dimitrovski (потврден корисник)

  одличен

  1 од 4 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 10. 5 out of 5

  Nikola Toplev (потврден корисник)

  Dobri se

  0 од 3 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 11. 4 out of 5

  Goce Karanfilovski (потврден корисник)

  MNOGU DOBAR PROIZVOD

  0 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 12. 5 out of 5

  Veliche Iloski (потврден корисник)

  Super

  1 од 4 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 13. 5 out of 5

  Александар Богатиноски (потврден корисник)

  Одличен производ 👍

  1 од 4 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 14. 5 out of 5

  Trajko Gjorgjioski (потврден корисник)

  По кратко време осетив промени во позитивна смисла..

  0 од 3 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 15. 4 out of 5

  Јован Пајмаковски (потврден корисник)

  Многу добро

  0 од 3 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 16. 5 out of 5

  Konstantin Dimeski (потврден корисник)

  Odlicno

  0 од 3 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 17. 5 out of 5

  Blagoj Glushkov (потврден корисник)

  Super se za fizicka aktivnost

  0 од 3 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 18. 5 out of 5

  Toni Muzoski (потврден корисник)

  Одличен и пред се, многу ефикасен производ!

  0 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 19. 4 out of 5

  Jovan Aleksovski (потврден корисник)

  Mnogu dobar proizvod

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 20. 5 out of 5

  Naum (потврден корисник)

  Top

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 21. 5 out of 5

  Николина Здравеска (потврден корисник)

  Одлично

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 22. 3 out of 5

  DRAGOLJUB KITOSKI (потврден корисник)

  pomaga periodicno

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 23. 5 out of 5

  Memo (потврден корисник)

  Top produkt so extra cena

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 24. 5 out of 5

  Гоце (потврден корисник)

  Одличен производ за додаток при вежбање

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 25. 5 out of 5

  Aleksandar Jovanovski (потврден корисник)

  Top proizvod.

  1 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 26. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Odlicno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 27. 3 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Dobro

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 28. 4 out of 5

  Атанас (потврден корисник)

  Добар производ со прфатлива цена

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 29. 5 out of 5

  Nikola Toplev (потврден корисник)

  Okj se.

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 30. 5 out of 5

  Горан Смилевски (потврден корисник)

  Одличен е

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 31. 5 out of 5

  Stefan (потврден корисник)

  Odlicen proizvod, plus energija vo sekojdnevieto.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 32. 5 out of 5

  ivica (потврден корисник)

  dobar proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 33. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 34. 3 out of 5

  Miso Pop Gligorov (потврден корисник)

  Ништо посебно

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 35. 5 out of 5

  Aleksandar Jovanovski (потврден корисник)

  Top produkt.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 36. 5 out of 5

  Kosta (потврден корисник)

  одличен производ

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 37. 5 out of 5

  Goce Stoilovski (потврден корисник)

  Одлично

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 38. 5 out of 5

  Pance Krsteski (потврден корисник)

  super ste, dobar proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 39. 5 out of 5

  Sashko Cvetanovski (потврден корисник)

  Super se za cenata

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 40. 5 out of 5

  Gabriel Trencev (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 41. 5 out of 5

  Ивица Здравески (потврден корисник)

  Одлично

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 42. 5 out of 5

  Ruzica Asparuhova (потврден корисник)

  Zadovolna sum

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 43. 5 out of 5

  Strahinja Poposki (потврден корисник)

  5

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 44. 4 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Zadovolen

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 45. 5 out of 5

  Сашо Николовски (потврден корисник)

  Odlicni

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 46. 5 out of 5

  Gabriel T. (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 47. 5 out of 5

  Hristina Arizanova (потврден корисник)

  Odlicno.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 48. 5 out of 5

  afrim e. (потврден корисник)

  dobar proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 49. 5 out of 5

  Aleksandra (потврден корисник)

  .

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 50. 4 out of 5

  Goran Dimkoski (потврден корисник)

  Dobri se

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 51. 5 out of 5

  Kire Golubovski (потврден корисник)

  Se e vo red so proizvodite,samo vo poslednata naracka #29663 bea poracani i plateni 2kom.tribulus a bese praten 1 kom.vi pisav i na email ne odgovorivte se nadevam deka ke go pratite pozz.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 52. 5 out of 5

  Dusko (потврден корисник)

  Супер

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 53. 5 out of 5

  Nikola Toplev (потврден корисник)

  Dobri se

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 54. 4 out of 5

  Искра Б. (потврден корисник)

  Solidno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 55. 4 out of 5

  Nikola Chipan (потврден корисник)

  Sega zasega gi dava potrebnite rezultati

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 56. 1 out of 5

  Stefan Stefanovski (потврден корисник)

  Narackta uste ne mi e dostavena naracana e pred mesec dena, bezbroj pati gi kontaktirav na mail i na telefon ne dobiv povraten odgovor. Se nadevam deka posle komentarov ke mi ja dostavite blagodaram.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 57. 5 out of 5

  Nikola S. (потврден корисник)

  Odlicen proizvod.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 58. 5 out of 5

  Aleksandar (потврден корисник)

  Zadovolen sum od proizvodot i od uslugata.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 59. 5 out of 5

  Ивица Здравески (потврден корисник)

  Одлично

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 60. 5 out of 5

  marjan oparov (потврден корисник)

  Ok

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 61. 5 out of 5

  Nina D. (потврден корисник)

  Овој производ ми беше потребен и се израдував што го има на пазарот кај нас

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не

Само најавени корисници кој го имаат купено овој производ може да напишат искуство.

Активни Состојки:

Tribulus terestris Extract – 500mg

Препорачана доза: 1 капсула на ден
Напомена: Не ја надминувајте препорачаната доза.
Да се чува на ладно и суво место, вон дофат на деца.
Производот не е замена за разновидна и избалансирана исхрана.

Успешно го додадовте следниот производ на вашата сметка: