Auron Easy LS 808 - Апарат за мерење притисок

7 причини зошто Auron Easy е најдобриот апарат за мерење притисок направен досега

Мерењето на крвниот притисок со Auron Easy e супер прецизно. Со помош на современата DDPA технологија се добиваат најточни и најверодостојни резултати.

Го мери притисокот додека пумпа. Мерењето крвен притисок со Auron Easy e многу попријатно и побрзо од обичните дигитални апарати.

Користи батерија на полнење како на мобилен телефон...со едно полнење може да се измери притисокот над 60 пати.

Auron Easy e создаден и дизајниран од германски инжнери и произведен по најстроги стандарди за квалитет.

Аuron Еаsy е многу едноставен и лесен за употреба и нема никакви кабли. Само ставете го на рака притиснете "START" и за 20 секунди имате резултати.

Има модерен и компактен дизајн, лесно е пренoслив и може да мерите крвен притисок каде и кога сакате.

Има голем и елегантен екран со пријатна сина боја и големи бројки кои се лесни за читање.

Auron Easy LS 808 - Апарат за мерење притисок Батерија на полнење + Полнач

Auron Easy e создаден и дизајниран од германски инжнери и произведен по најстроги стандарди за квалитет.
Купоните за попуст кој ги добивате на Тркалото не се пресметуваат на производи на попуст!

  • 3,500 ден.

Нарачки на телефон: (02) 3218-821

Бесплатна достава за сметка над 900 ден. Редовна цена 50 денари.

Nuä Nuä - Четка за заби Ново
Најдобрата четка за блескаво бели заби Nuä Nuä четката за заби е посебно дизајнирана че..
160 ден.

Купоните за попуст кој ги добивате на Тркалото не се пресметуваат на производи на попуст! ..
310 ден.

AURON TMB1117 – Апарат за мерење на притисок Аурон апаратите се нова генерација кои мерењ..
2,200 ден.