Auron Easy LS 808

LS-808-auron

Auron Easy LS 808

0 out of 5

3,500 ден

Апарат за мерење на крвен притисок со батерија на полнење + Полнач

Опис

7 причини зошто Auron Easy е најдобриот апарат за мерење притисок направен досега

Мерењето на крвниот притисок со Auron Easy e супер прецизно. Со помош на современата DDPA технологија се добиваат најточни и најверодостојни резултати.

Го мери притисокот додека пумпа. Мерењето крвен притисок со Auron Easy e многу попријатно и побрзо од обичните дигитални апарати.

Користи батерија на полнење како на мобилен телефон…со едно полнење може да се измери притисокот над 60 пати.

Auron Easy e создаден и дизајниран од германски инжнери и произведен по најстроги стандарди за квалитет.

Аuron Еаsy е многу едноставен и лесен за употреба и нема никакви кабли. Само ставете го на рака притиснете “START” и за 20 секунди имате резултати.

Има модерен и компактен дизајн, лесно е пренoслив и може да мерите крвен притисок каде и кога сакате.

Има голем и елегантен екран со пријатна сина боја и големи бројки кои се лесни за читање.

Производот може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Зегин, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети во DM-дрогерии и Cosmo - Tinex и сите подобро снабдени аптеки. Или нарачајте ONLINE со кликнување на копчето КУПИ ВЕДНАШ

Успешно го додадовте следниот производ на вашата сметка: