K2 Komplex

445 ден

Производот може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Зегин, Виа Фарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети во DM-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки. Или нарачајте ONLINE со кликнување на копчето КУПИ ВЕДНАШ

75 искуства за K2 Komplex

4,7
Based on 75 reviews
 1. 5 out of 5

  JASMINA Stavrova (потврден корисник)

  Odlicen!

  7 од 7 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 2. 5 out of 5

  Suzana Petkovska (потврден корисник)

  Одличен производ,комплекс од витамини и минерали за здрави коски .
  Го препорачувам посебно за жени во менопауза.

  7 од 7 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 3. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Kvaliteten proizvod i dodatok vo ishranata

  2 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 4. 5 out of 5

  Jovce Sarafiloski (потврден корисник)

  Odlicni ima efekti

  4 од 4 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 5. 5 out of 5

  Milica L. (потврден корисник)

  2 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 6. 5 out of 5

  Milka DUJKOVIK (потврден корисник)

  K2 go zedov za majka mi dobro go podnesuvat misla deka ke i pomognit Fala

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 7. 5 out of 5

  Zivka Jovanovska (потврден корисник)

  Prezadovolna

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 8. 5 out of 5

  Damjan Smilkov (потврден корисник)

  Super

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 9. 5 out of 5

  Milena Stojanovska (потврден корисник)

  Preubav proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 10. 5 out of 5

  Влатко (потврден корисник)

  Zdrav skelet bez bolki…idealna kombinacija za zakrepnuvanje na koskeniot sistem posle povredi…

  3 од 3 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 11. 5 out of 5

  Јован Пајмаковски (потврден корисник)

  Супер

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 12. 5 out of 5

  Иванка Нацева (потврден корисник)

  К2 комплексот го користам редовно неколку години и сум многу задоволна, мислам дека ми помага при остеопорозата и да не се ствараат наслаги на калциум во крвните садови.

  2 од 3 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 13. 3 out of 5

  Sonja Obrenovik (потврден корисник)

  Dobar proizvod

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 14. 5 out of 5

  Biljana (потврден корисник)

  zadovolna

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 15. 5 out of 5

  Elena (потврден корисник)

  Pozitivno iskustvo so ovie tableti , so niv se custvuvam podobro

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 16. 4 out of 5

  Natasha K. (потврден корисник)

  👍

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 17. 5 out of 5

  SLADZANKA H. (потврден корисник)

  Mi pomaga dosta Z BOLKITE VO KOLENATA

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 18. 5 out of 5

  Tatjana (потврден корисник)

  Го порачувам веќе неколку пати, супер.

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 19. 5 out of 5

  Dragica B. (потврден корисник)

  Odlicen

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 20. 4 out of 5

  Елизабет Солтирова (потврден корисник)

  Dobar proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 21. 5 out of 5

  Tanja (потврден корисник)

  Zadovolna 👍

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 22. 4 out of 5

  Nada P. (потврден корисник)

  Odlicen

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 23. 5 out of 5

  Lidija Stevanoska (потврден корисник)

  Ke prodolzam da go pijam…

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 24. 5 out of 5

  ЈОВАН Пајмаковски (потврден корисник)

  Супер не можи подобро..

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 25. 5 out of 5

  Stojna Spirovska (потврден корисник)

  брза и професионална достава задоволна од производот

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 26. 5 out of 5

  Anka Mijovska (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 27. 5 out of 5

  Ивица Здравески (потврден корисник)

  Одлично

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 28. 5 out of 5

  Blagica Jovanovska (потврден корисник)

  Odlicno za zdravi koski i krvni sadovi.

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 29. 5 out of 5

  Стојан Проданов (потврден корисник)

  od skoro pocnav da gi pijam no mislam deka se dobri spored sostavot

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 30. 5 out of 5

  Mira Vidanovska (потврден корисник)

  posebno sum zadovolna od ovoj kompleks so K2 mi pomaga osobeno za da se vrzat magnezium i kalcium jas imam problem na 50 godini so pocetna osteoporoza i nedostig na kalcium i magnezium , go zemem redovno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 31. 5 out of 5

  Тони Ташов (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 32. 5 out of 5

  Ивица Здравески (потврден корисник)

  Одлично

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 33. 5 out of 5

  Vesna Efremova (потврден корисник)

  super energija,zadovolna

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 34. 5 out of 5

  ЈОВАН Пајмаковски (потврден корисник)

  Подобар производ не можи

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 35. 3 out of 5

  Metodi Kocev (потврден корисник)

  Nemozam da ocenam

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 36. 5 out of 5

  Marina (потврден корисник)

  Супер производ!

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 37. 5 out of 5

  slagjana stoimenova (потврден корисник)

  ok

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 38. 5 out of 5

  Валентина Василевска (потврден корисник)

  многу задоволна, ми се изгубија болките што ги имав (вкочанет врат)

  2 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 39. 5 out of 5

  Вера Талатова (потврден корисник)

  Многу ефикасно

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 40. 5 out of 5

  Zlata Vasevska (потврден корисник)

  odusevena

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 41. 5 out of 5

  stanka troshanovska (потврден корисник)

  за витамини е потребно време за да се видат ефектите.прерано еда се каже било што

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 42. 1 out of 5

  Кристина Петрова (потврден корисник)

  Најкатастрофално искуство и мислење бидејќи наплаќате, а нарачката не ја добиваме, плус тоа сте целосно недостапни. Крајно неодговорна компанија. Никогаш повеќе.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 43. 4 out of 5

  Слободанка (потврден корисник)

  Se uste nemam mislenje, od skoro pocnav da go koristam.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 44. 5 out of 5

  Sanja (потврден корисник)

  Go preporacuvam, site proizvodi se odlicni

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 45. 5 out of 5

  Наташа (потврден корисник)

  одлични производи и брза испорака

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 46. 5 out of 5

  Rajna Stojanova (потврден корисник)

  Del od mojata sekojdnevna dopuna vo ishranata

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 47. 3 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Сеуште е рано да заклучам го користам неколку дена.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 48. 3 out of 5

  Renata M. (потврден корисник)

  Не знам што да кажам, како додаток во исхрана сеуште не се приметува разлика

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 49. 5 out of 5

  Vesna (потврден корисник)

  Odlicen proizvod!

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 50. 5 out of 5

  Slagjana Nakovska (потврден корисник)

  zadovolni

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 51. 5 out of 5

  Ивица Здравески (потврден корисник)

  Одлично

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 52. 5 out of 5

  Vera Georgieva (потврден корисник)

  Порачаните проузвпди ги добив бргу,за неколку дена.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 53. 4 out of 5

  Snezna Trajkovska (потврден корисник)

  4

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 54. 4 out of 5

  Лилјана Зафирова (потврден корисник)

  Супер,задоволна сум

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 55. 5 out of 5

  Јован Пајмаковски (потврден корисник)

  Најприродниот К2 и најкорисен за срце, еласт. на артерии и за коски( против остеопороза).

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 56. 5 out of 5

  Александар Милоески (потврден корисник)

  superrr

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 57. 5 out of 5

  Gabriela Manasieska (потврден корисник)

  Mi pomogna za bolki vo nozete

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 58. 5 out of 5

  Стојанка (потврден корисник)

  Одлично

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 59. 4 out of 5

  Надица Стојанова (потврден корисник)

  добро е ми беше одобрено и од ортопед продолжувам да го пијам

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 60. 4 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Odlicno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 61. 5 out of 5

  Вангелица Ванчева (потврден корисник)

  Немаат нус појави ,задоволна сум

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 62. 4 out of 5

  Светлана Мазгалоска Вучетиќ (потврден корисник)

  Прв пат го користам ,и се уште неможам да дадам конкретен одговор.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 63. 5 out of 5

  Sasko Stojanovski (потврден корисник)

  Bravo

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 64. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Dobra kombinacija na vitamini

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 65. 5 out of 5

  Natasa (потврден корисник)

  Odlicen dodatok

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 66. 5 out of 5

  Јован Пајмаковски (потврден корисник)

  Подобро не можи!

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 67. 5 out of 5

  Arzija Ashani rexhepi (потврден корисник)

  Super se

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 68. 5 out of 5

  daniela tomovska (потврден корисник)

  Prezadovolna sum😊

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 69. 4 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Име арезултатит и подобрување по два месеци пиење треба континуирано да се зема

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 70. 4 out of 5

  Valentina Chuchanova (потврден корисник)

  D

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 71. 5 out of 5

  Snezana s. (потврден корисник)

  mnogu dobri

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 72. 5 out of 5

  Гордана М. (потврден корисник)

  Одличен производ

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 73. 5 out of 5

  Mira Vidanovska (потврден корисник)

  odlicen proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 74. 5 out of 5

  Zhivko (потврден корисник)

  Odličen produkt, idealna kombinacija

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 75. 5 out of 5

  Olga Todoroska (потврден корисник)

  So popusti sto gi davate prezadovolna sum vi blagodaram

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не

Само најавени корисници кој го имаат купено овој производ може да напишат искуство.

Активни Состојки:

MK7 (Vitamin K2) – 75mcg
Calcium Carbonat (from see weed) – 200mcg
Vitamin D3 – 10mcg
Zinc Oxide – 10mcg
Magnesium Oxide – 100mg

Препорачана доза: 1 капсула на ден
Напомена: Не ја надминувајте препорачаната доза.
Да се чува на ладно и суво место, вон дофат на деца.
Производот не е замена за разновидна и избалансирана исхрана.

Успешно го додадовте следниот производ на вашата сметка: