K2 Komplex

445 ден

Погледни сметка

Производот може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Зегин, Виа Фарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети во DM-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки. Или нарачајте ONLINE со кликнување на копчето КУПИ ВЕДНАШ

68 искуства за K2 Komplex

4,7
Based on 68 reviews
 1. 5 out of 5

  JASMINA Stavrova (потврден корисник)

  Odlicen!

  7 од 7 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 2. 5 out of 5

  Suzana Petkovska (потврден корисник)

  Одличен производ,комплекс од витамини и минерали за здрави коски .
  Го препорачувам посебно за жени во менопауза.

  7 од 7 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 3. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Kvaliteten proizvod i dodatok vo ishranata

  2 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 4. 5 out of 5

  Jovce Sarafiloski (потврден корисник)

  Odlicni ima efekti

  4 од 4 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 5. 5 out of 5

  Milica L. (потврден корисник)

  2 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 6. 5 out of 5

  Milka DUJKOVIK (потврден корисник)

  K2 go zedov za majka mi dobro go podnesuvat misla deka ke i pomognit Fala

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 7. 5 out of 5

  Zivka Jovanovska (потврден корисник)

  Prezadovolna

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 8. 5 out of 5

  Damjan Smilkov (потврден корисник)

  Super

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 9. 5 out of 5

  Milena Stojanovska (потврден корисник)

  Preubav proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 10. 5 out of 5

  Влатко (потврден корисник)

  Zdrav skelet bez bolki…idealna kombinacija za zakrepnuvanje na koskeniot sistem posle povredi…

  3 од 3 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 11. 5 out of 5

  Јован Пајмаковски (потврден корисник)

  Супер

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 12. 5 out of 5

  Иванка Нацева (потврден корисник)

  К2 комплексот го користам редовно неколку години и сум многу задоволна, мислам дека ми помага при остеопорозата и да не се ствараат наслаги на калциум во крвните садови.

  2 од 3 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 13. 3 out of 5

  Sonja Obrenovik (потврден корисник)

  Dobar proizvod

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 14. 5 out of 5

  Biljana (потврден корисник)

  zadovolna

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 15. 5 out of 5

  Elena (потврден корисник)

  Pozitivno iskustvo so ovie tableti , so niv se custvuvam podobro

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 16. 4 out of 5

  Natasha K. (потврден корисник)

  👍

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 17. 5 out of 5

  SLADZANKA H. (потврден корисник)

  Mi pomaga dosta Z BOLKITE VO KOLENATA

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 18. 5 out of 5

  Tatjana (потврден корисник)

  Го порачувам веќе неколку пати, супер.

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 19. 5 out of 5

  Dragica B. (потврден корисник)

  Odlicen

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 20. 4 out of 5

  Елизабет Солтирова (потврден корисник)

  Dobar proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 21. 5 out of 5

  Tanja (потврден корисник)

  Zadovolna 👍

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 22. 4 out of 5

  Nada P. (потврден корисник)

  Odlicen

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 23. 5 out of 5

  Lidija Stevanoska (потврден корисник)

  Ke prodolzam da go pijam…

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 24. 5 out of 5

  ЈОВАН Пајмаковски (потврден корисник)

  Супер не можи подобро..

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 25. 5 out of 5

  Stojna Spirovska (потврден корисник)

  брза и професионална достава задоволна од производот

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 26. 5 out of 5

  Anka Mijovska (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 27. 5 out of 5

  Ивица Здравески (потврден корисник)

  Одлично

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 28. 5 out of 5

  Blagica Jovanovska (потврден корисник)

  Odlicno za zdravi koski i krvni sadovi.

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 29. 5 out of 5

  Стојан Проданов (потврден корисник)

  od skoro pocnav da gi pijam no mislam deka se dobri spored sostavot

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 30. 5 out of 5

  Mira Vidanovska (потврден корисник)

  posebno sum zadovolna od ovoj kompleks so K2 mi pomaga osobeno za da se vrzat magnezium i kalcium jas imam problem na 50 godini so pocetna osteoporoza i nedostig na kalcium i magnezium , go zemem redovno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 31. 5 out of 5

  Тони Ташов (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 32. 5 out of 5

  Ивица Здравески (потврден корисник)

  Одлично

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 33. 5 out of 5

  Vesna Efremova (потврден корисник)

  super energija,zadovolna

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 34. 5 out of 5

  ЈОВАН Пајмаковски (потврден корисник)

  Подобар производ не можи

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 35. 3 out of 5

  Metodi Kocev (потврден корисник)

  Nemozam da ocenam

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 36. 5 out of 5

  Marina (потврден корисник)

  Супер производ!

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 37. 5 out of 5

  slagjana stoimenova (потврден корисник)

  ok

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 38. 5 out of 5

  Валентина Василевска (потврден корисник)

  многу задоволна, ми се изгубија болките што ги имав (вкочанет врат)

  2 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 39. 5 out of 5

  Вера Талатова (потврден корисник)

  Многу ефикасно

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 40. 5 out of 5

  Zlata Vasevska (потврден корисник)

  odusevena

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 41. 5 out of 5

  stanka troshanovska (потврден корисник)

  за витамини е потребно време за да се видат ефектите.прерано еда се каже било што

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 42. 1 out of 5

  Кристина Петрова (потврден корисник)

  Најкатастрофално искуство и мислење бидејќи наплаќате, а нарачката не ја добиваме, плус тоа сте целосно недостапни. Крајно неодговорна компанија. Никогаш повеќе.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 43. 4 out of 5

  Слободанка (потврден корисник)

  Se uste nemam mislenje, od skoro pocnav da go koristam.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 44. 5 out of 5

  Sanja (потврден корисник)

  Go preporacuvam, site proizvodi se odlicni

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 45. 5 out of 5

  Наташа (потврден корисник)

  одлични производи и брза испорака

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 46. 5 out of 5

  Rajna Stojanova (потврден корисник)

  Del od mojata sekojdnevna dopuna vo ishranata

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 47. 3 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Сеуште е рано да заклучам го користам неколку дена.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 48. 3 out of 5

  Renata M. (потврден корисник)

  Не знам што да кажам, како додаток во исхрана сеуште не се приметува разлика

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 49. 5 out of 5

  Vesna (потврден корисник)

  Odlicen proizvod!

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 50. 5 out of 5

  Slagjana Nakovska (потврден корисник)

  zadovolni

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 51. 5 out of 5

  Ивица Здравески (потврден корисник)

  Одлично

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 52. 5 out of 5

  Vera Georgieva (потврден корисник)

  Порачаните проузвпди ги добив бргу,за неколку дена.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 53. 4 out of 5

  Snezna Trajkovska (потврден корисник)

  4

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 54. 4 out of 5

  Лилјана Зафирова (потврден корисник)

  Супер,задоволна сум

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 55. 5 out of 5

  Јован Пајмаковски (потврден корисник)

  Најприродниот К2 и најкорисен за срце, еласт. на артерии и за коски( против остеопороза).

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 56. 5 out of 5

  Александар Милоески (потврден корисник)

  superrr

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 57. 5 out of 5

  Gabriela Manasieska (потврден корисник)

  Mi pomogna za bolki vo nozete

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 58. 5 out of 5

  Стојанка (потврден корисник)

  Одлично

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 59. 4 out of 5

  Надица Стојанова (потврден корисник)

  добро е ми беше одобрено и од ортопед продолжувам да го пијам

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 60. 4 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Odlicno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 61. 5 out of 5

  Вангелица Ванчева (потврден корисник)

  Немаат нус појави ,задоволна сум

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 62. 4 out of 5

  Светлана Мазгалоска Вучетиќ (потврден корисник)

  Прв пат го користам ,и се уште неможам да дадам конкретен одговор.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 63. 5 out of 5

  Sasko Stojanovski (потврден корисник)

  Bravo

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 64. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Dobra kombinacija na vitamini

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 65. 5 out of 5

  Natasa (потврден корисник)

  Odlicen dodatok

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 66. 5 out of 5

  Јован Пајмаковски (потврден корисник)

  Подобро не можи!

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 67. 5 out of 5

  Arzija Ashani rexhepi (потврден корисник)

  Super se

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 68. 5 out of 5

  daniela tomovska (потврден корисник)

  Prezadovolna sum😊

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не

Само најавени корисници кој го имаат купено овој производ може да напишат искуство.

Активни Состојки:

MK7 (Vitamin K2) – 75mcg
Calcium Carbonat (from see weed) – 200mcg
Vitamin D3 – 10mcg
Zinc Oxide – 10mcg
Magnesium Oxide – 100mg

Препорачана доза: 1 капсула на ден
Напомена: Не ја надминувајте препорачаната доза.
Да се чува на ладно и суво место, вон дофат на деца.
Производот не е замена за разновидна и избалансирана исхрана.

Успешно го додадовте следниот производ на вашата сметка: