Куркума (Turmeric)

325 ден

Производот може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Виа Фарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети во DM-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки. Или нарачајте ONLINE со кликнување на копчето КУПИ ВЕДНАШ

77 искуства за Куркума (Turmeric)

4,8
Based on 77 reviews
 1. 5 out of 5

  Isa I. (потврден корисник)

  suplementot e super

  10 од 11 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 2. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Predobri se, super za imunitet

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 3. 5 out of 5

  Erol Rustemovik (потврден корисник)

  Proizvodot e odlicen, ali cenata e solena.

  4 од 7 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 4. 5 out of 5

  Mendije Alimi (потврден корисник)

  dobri

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 5. 5 out of 5

  Marica Ivanovska (потврден корисник)

  Zapocnav da gi koristam pred nekolku dena, moite prijateli gi falaat deka pomagaat pri bolki vo kolena.

  5 од 5 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 6. 5 out of 5

  Petko Stefanovski (потврден корисник)

  Кај Вас можам да го најдам она што во даден момент ми е потребно, по солидни цени и брза достава.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 7. 5 out of 5

  Vlatko (потврден корисник)

  Prekrasni proizvodi

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 8. 5 out of 5

  stojanka (потврден корисник)

  Одличен производ го користам подолг период.Куркумата е добра за целиот организам

  4 од 4 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 9. 5 out of 5

  Јасмина Мишоска (потврден корисник)

  zadovolna

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 10. 5 out of 5

  Blagoj Glushkov (потврден корисник)

  Odlicni

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 11. 5 out of 5

  Marjan Naumov (потврден корисник)

  Odlicni

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 12. 5 out of 5

  Natasa Raseva (потврден корисник)

  Redovno gi koristam

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 13. 5 out of 5

  Marica Ivanovska (потврден корисник)

  Gi koristi mojot soprug protiv bolki vo kolenoto i e prezadovolen.

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 14. 5 out of 5

  Ljupco Angelovski (потврден корисник)

  Pozitivno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 15. 3 out of 5

  Бранислав Јовевски (потврден корисник)

  Никакви подобрувања сега за сега…

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 16. 5 out of 5

  Memo (потврден корисник)

  Ubav proizvod so ubava cena

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 17. 5 out of 5

  Eli (потврден корисник)

  Омилен суплемент за детокс и подобар сон

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 18. 5 out of 5

  Aleksandra Mineva (потврден корисник)

  Solidno e

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 19. 4 out of 5

  Атанас (потврден корисник)

  Добар суплемент со прифатлива цена

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 20. 5 out of 5

  SLADZANKA H. (потврден корисник)

  za vospalenie na kolenoto epten mi pomaga

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 21. 5 out of 5

  Сузана Глушкова (потврден корисник)

  Predobri se

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 22. 5 out of 5

  KATERINA ADAMOVA (потврден корисник)

  Odlicno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 23. 5 out of 5

  Blagojka (потврден корисник)

  Супер

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 24. 5 out of 5

  Кристина Георгиевска (потврден корисник)

  Нов производ кој е со достапна цена за сите, не прави тегоби при конзумирање

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 25. 5 out of 5

  Стојанка (потврден корисник)

  Добро е да се користи со таблети од цимет за намалување на шекерот во крвта.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 26. 5 out of 5

  Благој Глушков (потврден корисник)

  Super

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 27. 5 out of 5

  Александар К. (потврден корисник)

  Прв пат го користам, се уште немам приметено како влијае врз мене

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 28. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Очекувам добри резултати

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 29. 5 out of 5

  Marjan Gjurchinovski (потврден корисник)

  Одличен производ

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 30. 5 out of 5

  DUBRAVKA RISTESKA (потврден корисник)

  Odlichen proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 31. 5 out of 5

  Кристина Георгиевска (потврден корисник)

  Одлични капсули за заштита за целиот организам

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 32. 5 out of 5

  Елена Т. (потврден корисник)

  Одличен производ.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 33. 5 out of 5

  Ива (потврден корисник)

  Одличен производ

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 34. 4 out of 5

  Соња Живковиќ Ѓоргиевска (потврден корисник)

  Мажот ми го користи-задоволен е.

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 35. 5 out of 5

  Biljana Mishevska (потврден корисник)

  mnogu dobro

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 36. 5 out of 5

  Biljana Mishevska (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 37. 5 out of 5

  Горан Бошковски (потврден корисник)

  5

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 38. 5 out of 5

  Borko S. (потврден корисник)

  Odlicni se

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 39. 3 out of 5

  Toni Arsovski (потврден корисник)

  ok

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 40. 4 out of 5

  Илија Кондратјук (потврден корисник)

  Прв пат го употребувам, не би можел да дадам реална оцена, но уптребувајќи куркума како зачин мислам дека е супер суплемент за секого

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 41. 5 out of 5

  Tanas Poposki (потврден корисник)

  Odlicno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 42. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  *

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 43. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Kurkumata e korisna za povekje raboti…

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 44. 3 out of 5

  Томислав (потврден корисник)

  Немам користено доволно долго за да се забележат видни промени.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 45. 5 out of 5

  ВАХЕНИ Хачикјан-Мишевска (потврден корисник)

  Zadovolna sum od proizvodot. Mnogu dobar vo borbata so virusi i infekcii

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 46. 5 out of 5

  Sanja (потврден корисник)

  Osobeno efikasno za stitna zlezda i luge so Hashimoto, kako i drugi avtoimuni zaboluvanja, imav odlicen efekt za kratko vreme.

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 47. 5 out of 5

  Marija Poposka (потврден корисник)

  Redovno gi pijam i prezadovolna od efektot

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 48. 5 out of 5

  Angelina sandeva (потврден корисник)

  Ok e

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 49. 5 out of 5

  Elena Mihajlovska (потврден корисник)

  Super proizvod isto taka redovno go koristam

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 50. 5 out of 5

  Hristo Gjurakoski (потврден корисник)

  Extra

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 51. 5 out of 5

  Искра Б. (потврден корисник)

  Odlicni

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 52. 5 out of 5

  Hristina Ivanova (потврден корисник)

  Odlicen

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 53. 5 out of 5

  Мице (потврден корисник)

  Помага за ублажување на болките во зглобовите, има пријатен ефект на дигестивниот систем.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 54. 5 out of 5

  Vera I. (потврден корисник)

  brza isporaka, za efektite podocna

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 55. 4 out of 5

  Gjorgija Sotirovski (потврден корисник)

  Многу добри, за превентива

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 56. 5 out of 5

  Manja Sofronievska (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 57. 5 out of 5

  Daniela Miloshevska (потврден корисник)

  Одличен суплемент за консумирање во зимскиот период.Презадоволна сум.Со задоволство го препорачувам на секого.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 58. 4 out of 5

  Sonja Kuzmanoska (потврден корисник)

  O

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 59. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Super . Go preporacuvam.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 60. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Имам уште пола од нив и ми одговараат до сега се е во ред

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 61. 5 out of 5

  Maja S. (потврден корисник)

  Korektni

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 62. 5 out of 5

  Natasa (потврден корисник)

  ODLICEN PROIZVOD!

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 63. 4 out of 5

  Соња Живковиќ Ѓоргиевска (потврден корисник)

  Ги користи сопругот. Има проблеми и мисли дека малку му помагаат.

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 64. 5 out of 5

  Dinu (потврден корисник)

  X

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 65. 4 out of 5

  Сашо Гелев (потврден корисник)

  јас не го користам ама тие што го користат велат добро е.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 66. 5 out of 5

  Дарко (потврден корисник)

  Одлични

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 67. 5 out of 5

  David Denkovski (потврден корисник)

  ok

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 68. 5 out of 5

  Maja S. (потврден корисник)

  Zadovolni

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 69. 4 out of 5

  Biljana Prodanovikj (потврден корисник)

  Nemozam da izvlecam zaklucok

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 70. 4 out of 5

  Pepi M. (потврден корисник)

  Добри за болка во зглобови

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 71. 5 out of 5

  Daniel Gjorgjevski (потврден корисник)

  Ефикасен

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 72. 5 out of 5

  Maja (потврден корисник)

  Super e

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 73. 5 out of 5

  natasa nikusevska (потврден корисник)

  mnogu dobar proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 74. 5 out of 5

  Fjolla (потврден корисник)

  Jm

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 75. 5 out of 5

  Snezana s. (потврден корисник)

  mnogu dobri

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 76. 5 out of 5

  Sasho Koneski (потврден корисник)

  Odlicni proizvodi.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 77. 5 out of 5

  Zhivko (потврден корисник)

  Odlično. Kurkuma vo kapsuli

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не

Само најавени корисници кој го имаат купено овој производ може да напишат искуство.

Turmeric root powder – 450mg
Turmeric extract – 50mg
Bioperrine – Piper Nigrum extract (95% piperine) – 5mg

Препорачана доза: 1 капсула на ден
Напомена: Не ја надминувајте препорачаната доза.
Да се чува на ладно и суво место, вон дофат на деца.
Производот не е замена за разновидна и избалансирана исхрана.

Успешно го додадовте следниот производ на вашата сметка: