Куркума (Turmeric)

325 ден

Производот може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Виа Фарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети во DM-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки. Или нарачајте ONLINE со кликнување на копчето КУПИ ВЕДНАШ

68 искуства за Куркума (Turmeric)

4,8
Based on 68 reviews
Showing 58 of 68 reviews (5 star). See all 68 reviews
 1. 5 out of 5

  Isa I. (потврден корисник)

  suplementot e super

  10 од 11 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 2. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Predobri se, super za imunitet

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 3. 5 out of 5

  Erol Rustemovik (потврден корисник)

  Proizvodot e odlicen, ali cenata e solena.

  3 од 6 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 4. 5 out of 5

  Mendije Alimi (потврден корисник)

  dobri

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 5. 5 out of 5

  Marica Ivanovska (потврден корисник)

  Zapocnav da gi koristam pred nekolku dena, moite prijateli gi falaat deka pomagaat pri bolki vo kolena.

  5 од 5 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 6. 5 out of 5

  Petko Stefanovski (потврден корисник)

  Кај Вас можам да го најдам она што во даден момент ми е потребно, по солидни цени и брза достава.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 7. 5 out of 5

  Vlatko (потврден корисник)

  Prekrasni proizvodi

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 8. 5 out of 5

  stojanka (потврден корисник)

  Одличен производ го користам подолг период.Куркумата е добра за целиот организам

  4 од 4 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 9. 5 out of 5

  Јасмина Мишоска (потврден корисник)

  zadovolna

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 10. 5 out of 5

  Blagoj Glushkov (потврден корисник)

  Odlicni

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 11. 5 out of 5

  Marjan Naumov (потврден корисник)

  Odlicni

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 12. 5 out of 5

  Natasa Raseva (потврден корисник)

  Redovno gi koristam

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 13. 5 out of 5

  Marica Ivanovska (потврден корисник)

  Gi koristi mojot soprug protiv bolki vo kolenoto i e prezadovolen.

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 14. 5 out of 5

  Ljupco Angelovski (потврден корисник)

  Pozitivno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 15. 5 out of 5

  Memo (потврден корисник)

  Ubav proizvod so ubava cena

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 16. 5 out of 5

  Eli (потврден корисник)

  Омилен суплемент за детокс и подобар сон

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 17. 5 out of 5

  Aleksandra Mineva (потврден корисник)

  Solidno e

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 18. 5 out of 5

  SLADZANKA H. (потврден корисник)

  za vospalenie na kolenoto epten mi pomaga

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 19. 5 out of 5

  Сузана Глушкова (потврден корисник)

  Predobri se

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 20. 5 out of 5

  KATERINA ADAMOVA (потврден корисник)

  Odlicno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 21. 5 out of 5

  Blagojka (потврден корисник)

  Супер

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 22. 5 out of 5

  Кристина Георгиевска (потврден корисник)

  Нов производ кој е со достапна цена за сите, не прави тегоби при конзумирање

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 23. 5 out of 5

  Стојанка (потврден корисник)

  Добро е да се користи со таблети од цимет за намалување на шекерот во крвта.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 24. 5 out of 5

  Благој Глушков (потврден корисник)

  Super

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 25. 5 out of 5

  Александар К. (потврден корисник)

  Прв пат го користам, се уште немам приметено како влијае врз мене

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 26. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Очекувам добри резултати

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 27. 5 out of 5

  Marjan Gjurchinovski (потврден корисник)

  Одличен производ

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 28. 5 out of 5

  DUBRAVKA RISTESKA (потврден корисник)

  Odlichen proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 29. 5 out of 5

  Кристина Георгиевска (потврден корисник)

  Одлични капсули за заштита за целиот организам

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 30. 5 out of 5

  Елена Т. (потврден корисник)

  Одличен производ.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 31. 5 out of 5

  Ива (потврден корисник)

  Одличен производ

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 32. 5 out of 5

  Biljana Mishevska (потврден корисник)

  mnogu dobro

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 33. 5 out of 5

  Biljana Mishevska (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 34. 5 out of 5

  Горан Бошковски (потврден корисник)

  5

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 35. 5 out of 5

  Borko S. (потврден корисник)

  Odlicni se

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 36. 5 out of 5

  Tanas Poposki (потврден корисник)

  Odlicno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 37. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  *

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 38. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Kurkumata e korisna za povekje raboti…

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 39. 5 out of 5

  ВАХЕНИ Хачикјан-Мишевска (потврден корисник)

  Zadovolna sum od proizvodot. Mnogu dobar vo borbata so virusi i infekcii

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 40. 5 out of 5

  Sanja (потврден корисник)

  Osobeno efikasno za stitna zlezda i luge so Hashimoto, kako i drugi avtoimuni zaboluvanja, imav odlicen efekt za kratko vreme.

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 41. 5 out of 5

  Marija Poposka (потврден корисник)

  Redovno gi pijam i prezadovolna od efektot

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 42. 5 out of 5

  Angelina sandeva (потврден корисник)

  Ok e

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 43. 5 out of 5

  Elena Mihajlovska (потврден корисник)

  Super proizvod isto taka redovno go koristam

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 44. 5 out of 5

  Hristo Gjurakoski (потврден корисник)

  Extra

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 45. 5 out of 5

  Искра Б. (потврден корисник)

  Odlicni

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 46. 5 out of 5

  Hristina Ivanova (потврден корисник)

  Odlicen

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 47. 5 out of 5

  Мице (потврден корисник)

  Помага за ублажување на болките во зглобовите, има пријатен ефект на дигестивниот систем.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 48. 5 out of 5

  Vera I. (потврден корисник)

  brza isporaka, za efektite podocna

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 49. 5 out of 5

  Manja Sofronievska (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 50. 5 out of 5

  Daniela Miloshevska (потврден корисник)

  Одличен суплемент за консумирање во зимскиот период.Презадоволна сум.Со задоволство го препорачувам на секого.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 51. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Super . Go preporacuvam.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 52. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Имам уште пола од нив и ми одговараат до сега се е во ред

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 53. 5 out of 5

  Maja S. (потврден корисник)

  Korektni

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 54. 5 out of 5

  Natasa (потврден корисник)

  ODLICEN PROIZVOD!

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 55. 5 out of 5

  Dinu (потврден корисник)

  X

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 56. 5 out of 5

  Дарко (потврден корисник)

  Одлични

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 57. 5 out of 5

  David Denkovski (потврден корисник)

  ok

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 58. 5 out of 5

  Maja S. (потврден корисник)

  Zadovolni

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не

Само најавени корисници кој го имаат купено овој производ може да напишат искуство.

Turmeric root powder – 450mg
Turmeric extract – 50mg
Bioperrine – Piper Nigrum extract (95% piperine) – 5mg

Препорачана доза: 1 капсула на ден
Напомена: Не ја надминувајте препорачаната доза.
Да се чува на ладно и суво место, вон дофат на деца.
Производот не е замена за разновидна и избалансирана исхрана.

Успешно го додадовте следниот производ на вашата сметка: