Dr. Viton - Магнезан Б6 / 30 таблети

Dr. Viton - Collagen + C може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Зегин, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети во DM-дрогерии и Cosmo - Tinex и сите подобро снабдени аптеки. Или нарачајте ONLINE со кликнување на копчето КУПИ ВЕДНАШ

  • 215 ден.
Моментално на акција во Зегин до 30.11.2019

Нарачки на телефон: (02) 3218-821

Бесплатна достава за сметка над 900 ден. Редовна цена 50 денари.