Movens

515 ден

Опис

Движи се слободно со Movens.

Корисниците исто така ги користат следниве производи: Dr. Viton – Movens Крема, Dr. Viton – Magnezan Гел

Производот може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Зегин, Виа Фарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети во DM-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки. Или нарачајте ONLINE со кликнување на копчето КУПИ ВЕДНАШ

92 искуства за Movens

4,7
Based on 92 reviews
 1. 5 out of 5

  SLADZANKA HANDZISKA-POPOVA (потврден корисник)

  eptendobriza zglobovite. Stalno gi zemammoze da proverite . Ne znam koe po red mi e.

  15 од 19 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 2. 5 out of 5

  Marija (потврден корисник)

  Odlicni

  9 од 12 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 3. 5 out of 5

  Каролина (потврден корисник)

  Одличен додаток на исхрана за подршка на коскено-мускулен систем. Потврдено: ја намалува болката во зглобовите(реума).

  8 од 10 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 4. 5 out of 5

  Cvetan T. (потврден корисник)

  Dobri se… minimum treba 3 meseci za celosen efekt.

  5 од 6 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 5. 5 out of 5

  Milica L. (потврден корисник)

  Има подобрување, уште од првото пакетче.

  6 од 8 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 6. 5 out of 5

  Valbona Rahmann (потврден корисник)

  Vece dve godini imam problem so kolenata sum piela I drugi mnogu poskapi of Muvens imalo efekt ,no kako Muvens sto mi pomognale drugite nemale takov efekt, go koristam godina dena I bi ve zamolila da ne e premnogu da ne treba pauza da pravam bi bila blagodarna ako mi odgovorite

  7 од 9 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 7. 5 out of 5

  Оливера Василевска Данев (потврден корисник)

  Odlicno

  4 од 5 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 8. 5 out of 5

  Влатко (потврден корисник)

  Движење без болка…обнова на коскениот систем на подмачкување…За согледување на ефектите треба подолго користење…

  3 од 4 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 9. 5 out of 5

  Emilija (потврден корисник)

  Redovno gi koristam i jas i moeto semejstvo.

  2 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 10. 3 out of 5

  Дејан (потврден корисник)

  ok

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 11. 4 out of 5

  Марија С. (потврден корисник)

  Потребно е малку време, но ефектот се постигнува.

  2 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 12. 5 out of 5

  Јасмина Мишоска (потврден корисник)

  zadovolna

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 13. 5 out of 5

  Мария Аврамова

  Поръчката я няма още

  1 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 14. 5 out of 5

  Вахени Хачикјан-Мишевска (потврден корисник)

  Zadovolna

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 15. 5 out of 5

  Habib Shaqiri (потврден корисник)

  Zadovolen

  1 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 16. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Супер

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 17. 5 out of 5

  Elena (потврден корисник)

  Pozitivno iskustvo so ovie tableti , so niv se custvuvam podobro

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 18. 5 out of 5

  Elizabeta Radulovic (потврден корисник)

  Odlicni se ke prodolzam da gi
  koristam

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 19. 5 out of 5

  Valentina Nedelkova (потврден корисник)

  Помага за полесно движење на зглобовите и ја намолува болката во зглобовите -од првото пакување има подобрување!

  0 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 20. 5 out of 5

  Gordana Gocevska (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 21. 5 out of 5

  Snezana Nikoloska (потврден корисник)

  Одлични се!

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 22. 4 out of 5

  Рената Ѓеорѓиевска (потврден корисник)

  Кратко го употребувам, резултатите се гледат по употреба од три месеци

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 23. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Efikasni

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 24. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  👌

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 25. 4 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  👌

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 26. 5 out of 5

  Aleksandra Mineva (потврден корисник)

  Gi smiruvaat bolkite

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 27. 5 out of 5

  Атанас (потврден корисник)

  Одличен производ

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 28. 5 out of 5

  Ljubisa Dailovski (потврден корисник)

  Zadovolen

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 29. 3 out of 5

  Вангел Ѓоргиевски (потврден корисник)

  Не се ништо посебно. Невидов некое драстично подобрување.

  2 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 30. 5 out of 5

  Jana (потврден корисник)

  Одличен производ !!!Треба редовно да ги користат според упатството за да има ефект!!!

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 31. 5 out of 5

  SLADZANKA H. (потврден корисник)

  super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 32. 5 out of 5

  Стојанка (потврден корисник)

  Навистина помага во проблемите со зглобовите.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 33. 5 out of 5

  SLADZANKA H. (потврден корисник)

  nema bolka

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 34. 5 out of 5

  VERA KAFEDZIS (потврден корисник)

  So vasite proizvodi sum prezadovolna ima efekt i ponatamu ce bidam vas potrosuvas mn. Ljubezni i brzi vo isporakata pozz probajte i vie ce bidete zadovolni samo vreme treba se najubavo

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 35. 5 out of 5

  Љупчо С. (потврден корисник)

  Добар производ

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 36. 5 out of 5

  Vaska Upceva (потврден корисник)

  Tbl.Movens se mnogu efikasni

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 37. 4 out of 5

  Вилма Јованова (потврден корисник)

  Користењето е многу од скоро но нема брзи резултати па верувам за подолго ќе се почуствува разлика

  1 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 38. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Odlicno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 39. 4 out of 5

  Snezhana F. (потврден корисник)

  Добар за помалку активни луѓе

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 40. 5 out of 5

  Sanja A. (потврден корисник)

  Задоволна

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 41. 5 out of 5

  emilija jovanovska (потврден корисник)

  super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 42. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Прв впечаток е дека има резултат. Забелешка имам на рокот за испорака. Иако бев информиран дека производот е испратен во понеделник, испораката беше дури во петок.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 43. 5 out of 5

  Pane L. (потврден корисник)

  SUPER

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 44. 4 out of 5

  Zlata Vasevska (потврден корисник)

  super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 45. 3 out of 5

  Toni Arsovski (потврден корисник)

  OK

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 46. 5 out of 5

  afrim e. (потврден корисник)

  dobar proizvod 💪🏼

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 47. 5 out of 5

  Rajna Stojanova (потврден корисник)

  Delnod mojata sekojdnevna dopuna vo ishranata

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 48. 3 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Сеуште е рано да заклучам го користам неколку дена.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 49. 5 out of 5

  Tatjana (потврден корисник)

  Го немам сеуште испробано.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 50. 5 out of 5

  Maja Z. (потврден корисник)

  Mi pomognaa za bolkata vo kicmata 👍👍👍

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 51. 5 out of 5

  Ѓуљера Емро (потврден корисник)

  odlicni

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 52. 5 out of 5

  Slagjana Nakovska (потврден корисник)

  Pocituvani, proizvodot e odlicen

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 53. 5 out of 5

  Владимир Ј. (потврден корисник)

  Дејството се чувствува после 10-тина дена користење. Многу се крупни за голтање, па кој не може ќе треба да ја прекрши таблетата.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 54. 5 out of 5

  Boban P. (потврден корисник)

  ЕДЕН МЕСЕЦ КАКО ШТО СЕ ПИЕ И СЕГА ЗАСЕГА СМЕ ЗАДОВОЛНИ , НО СЕПАК ТРЕБА 3 МЕСЕЦИ ДА ПРОЈДАТ ЗА ДА СЕ ПРЕНЕСЕ ( ИСПИЕ ЦЕЛА ДОЗА ) ЦЕЛОСНИОТ ЕФЕКТ НА ЛЕКОТ

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 55. 5 out of 5

  Violeta Tasevska (потврден корисник)

  Mnogu mi pomognaa za bolki

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 56. 5 out of 5

  Biljana Bogdanovska (потврден корисник)

  perfekten proizvod go koristam veke podolgo vreme i dobro e sto go najdov .Blagodaram

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 57. 5 out of 5

  Sonja Kostadinova (потврден корисник)

  Го користам со години и сум најзадоволна од сите др. производи што ми се нудат на пазарот

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 58. 5 out of 5

  Мице (потврден корисник)

  Одлична комбинација за поддршка на зглобовите, особено за лица што се активни, па дури и кај постари лица. Потребно е подолг период на користење ама важно даваат ефект.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 59. 5 out of 5

  Тања Богданоска (потврден корисник)

  Одлично, после месец исчезнаа болките.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 60. 4 out of 5

  Јован Крежески (потврден корисник)

  Прилично добри

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 61. 5 out of 5

  MarijaElen Pipek (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 62. 5 out of 5

  Elizabeta Stosevska (потврден корисник)

  Презадоволна сум од вашите производи а и од услугата секоја чест .Поздрав и имајте убав ден

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 63. 5 out of 5

  Pane Lazov (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 64. 5 out of 5

  Branka Trajanovska (потврден корисник)

  Treba podolgo da se zema da ima efekt

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 65. 5 out of 5

  biljana mitevska (потврден корисник)

  nezamenlivi

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 66. 5 out of 5

  Nikola L. (потврден корисник)

  5

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 67. 3 out of 5

  Danica Dimitrovska (потврден корисник)

  Ovoj proizvodi ne gi ispolni celosno moite ocekuvanja zosto ne me Oslo odi od bolki kako sto ocekuvav 😊, za razlika od drugite proizvodi od koi sum mnogu pozadovolna

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 68. 5 out of 5

  Катерина Апостоловска (потврден корисник)

  Se naj naj ❤️

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 69. 5 out of 5

  Biljana Bogdanovska (потврден корисник)

  odlicen proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 70. 3 out of 5

  Соња Живковиќ Ѓоргиевска (потврден корисник)

  Ги користи сопругот. Има проблеми и мисли дека малку му помагаат.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 71. 5 out of 5

  Nevenka Gruevska (потврден корисник)

  Odlicni ste,prodolzete taka!

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 72. 5 out of 5

  Natasa Zezoska Ujunovska (потврден корисник)

  Mnogu sum zadovolna.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 73. 5 out of 5

  Ivica Taskovski (потврден корисник)

  Pomaga vo bolki na zglobovi

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 74. 1 out of 5

  Бети (потврден корисник)

  се уште не ги пробав

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 75. 4 out of 5

  Елена Дуткова (потврден корисник)

  Искуството е добро

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 76. 5 out of 5

  Сања Р. (потврден корисник)

  Nemam bolki vo zglobovite

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 77. 5 out of 5

  Невенка Груевска (потврден корисник)

  Одлични сте и Вие и производите!

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 78. 5 out of 5

  Tome Lekovski (потврден корисник)

  Mnogu mi pomognaa za bolkata vo kolkot.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 79. 5 out of 5

  Blagica Boda (потврден корисник)

  Ni gi preporacaa za bolka i navistina ima rezultat go preporacuvame

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 80. 5 out of 5

  Aleksandar Gerasimov (потврден корисник)

  Odličen proizvod mnogu sum zadovolen deluva momentalno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 81. 5 out of 5

  Соња Поповска (потврден корисник)

  Mnogu efikasni tableti,gi preporacuvam za site onie koi imaat problemi so zglobovite na kolenata

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 82. 5 out of 5

  Gjorgji K. (потврден корисник)

  Super e

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 83. 5 out of 5

  Azra Zenuni (потврден корисник)

  Super efekt

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 84. 5 out of 5

  Romeo Sekulovski (потврден корисник)

  Odlicno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 85. 5 out of 5

  Muzafer Shabani (потврден корисник)

  Dobri proizvodi , brza dostava i odlicni ceni.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 86. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  :-]

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 87. 5 out of 5

  Olivera (потврден корисник)

  ми помагаат за болки во колената и вратот одлични се

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 88. 5 out of 5

  Lenka D. (потврден корисник)

  Zadovolna of uslugata I od proizvodite sto gi nudi

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 89. 5 out of 5

  Lidija Petrusevska (потврден корисник)

  Краток период ги користам и не редовно ама ефикасни се. Болките во нозе и рамо ми се намалија. Ви благодарам🤗

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 90. 5 out of 5

  ОЛГА ЃОРЕСКА (потврден корисник)

  Super e mnogu mi pomogna.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 91. 5 out of 5

  lijana ilieva (потврден корисник)

  Sovresni se za potrebata za koi se i sozdadeni. Veke 2-dva meseca gi koristam i efektot od istite veke se oseka. Vi gi preporacuvam na site ki imaat potreba od istite.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 92. 4 out of 5

  Irena (потврден корисник)

  Ja namaluva bolkata vo kolenicite, ocigledno potrebna e podolgotrajna, redovna upoteba, za sakani i ocekuvani efekti

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не

Само најавени корисници кој го имаат купено овој производ може да напишат искуство.

D-glucosamine – 500mg
Sulphate
Chondroitin Sulfate – 200mg
MSM – 100mg
Hyaluronic acid – 5mg
Hydrolyzed Collagen – 10mg
Vitamin C – 20mg
Vitamin D3 – 3mcg

Препорачана доза: Како диететски производ се зема по 1 таблета дневно
Напомена: Не ја надминувајте препорачаната доза.
Да се чува на ладно и суво место, вон дофат на деца.
Производот не е замена за разновидна и избалансирана исхрана.

Успешно го додадовте следниот производ на вашата сметка: