Артичока

315 ден

Производот може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Зегин, Виа Фарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети во DM-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки. Или нарачајте ONLINE со кликнување на копчето КУПИ ВЕДНАШ

100 искуства за Артичока

4,9
Based on 100 reviews
 1. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Скоро почнавме да го користиме и задоволни сме…

  13 од 15 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 2. 5 out of 5

  Јулијана Неделков (потврден корисник)

  Супер

  4 од 8 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 3. 5 out of 5

  Sonja Risteska (потврден корисник)

  Super

  2 од 7 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 4. 5 out of 5

  Brankica Taneva Kovachevikj (потврден корисник)

  Super

  1 од 5 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 5. 5 out of 5

  Tomche Zlatanovski (потврден корисник)

  Seriozna firma brza isporaka!

  1 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 6. 4 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Odlicni

  2 од 3 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 7. 5 out of 5

  David (потврден корисник)

  A+

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 8. 5 out of 5

  Andrijana M. (потврден корисник)

  Одличен, многу помага за регулирање на лошите масти!!!

  3 од 3 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 9. 5 out of 5

  Vase Boskovski (потврден корисник)

  Ekstra

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 10. 4 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  4

  2 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 11. 5 out of 5

  Gosevska S. (потврден корисник)

  Go preporacuvam

  2 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 12. 5 out of 5

  Viktor Galeski (потврден корисник)

  Ја употребува повеќе од 3 години, потполно задоволен од производот.

  3 од 3 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 13. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Odlicni se

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 14. 5 out of 5

  Вера Талатова (потврден корисник)

  Скоро 2 години ја користам нон стоп и презадоволна сум

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 15. 5 out of 5

  Trajanco Stojanoski (потврден корисник)

  Articokata ja zemav od prodavnica duplo poskapa

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 16. 5 out of 5

  Dejan Ristov (потврден корисник)

  Odlicen

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 17. 5 out of 5

  SLADZANKA H. (потврден корисник)

  и овој нон стоп го порачувам за црниот троб.

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 18. 5 out of 5

  luan Ademi (потврден корисник)

  artichoke mnogu zadovolen mnogu poles o cuvstvo

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 19. 5 out of 5

  Ivana Dejanovska (потврден корисник)

  Super e

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 20. 5 out of 5

  Љупчо Стефановски (потврден корисник)

  Го користам повеќе години(периодично) и сум задоволен

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 21. 5 out of 5

  Lence Gjorgjoeska (потврден корисник)

  Само што почнав да ги користам ,се надевам дека ке ми помогнат..

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 22. 5 out of 5

  Vladimir (потврден корисник)

  Super proizvod go koristam skoro cela godina

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 23. 5 out of 5

  Јасмина Мишоска (потврден корисник)

  zadovolna

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 24. 5 out of 5

  Јован Пајмаковски (потврден корисник)

  Супер

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 25. 5 out of 5

  Sneze Gorgievska (потврден корисник)

  Го користиме повеќе години.Презадоволна сум.

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 26. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Одлични

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 27. 5 out of 5

  Natasa Raseva (потврден корисник)

  Zadovolna

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 28. 5 out of 5

  Tatjana Jakimov (потврден корисник)

  Zaedno so resveratrol se nadevam na uste podobri rezultati…

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 29. 5 out of 5

  biljana salamovska (потврден корисник)

  Prezadovolna na sekoj mu ja preporacuvam.Vi blagodaram sto postoite za nas

  3 од 3 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 30. 5 out of 5

  Tanja (потврден корисник)

  Zadovolna👍

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 31. 5 out of 5

  Pance Krsteski (потврден корисник)

  супер

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 32. 1 out of 5

  Ivana (потврден корисник)

  Za zal, ne zabelezav nikakvi promeni od proizvodot

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 33. 5 out of 5

  Ljupco Angelovski (потврден корисник)

  Pozitivno

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 34. 5 out of 5

  Тони Ташов (потврден корисник)

  Одличен чистач на црниот дроб

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 35. 5 out of 5

  Dragoslav Mitanoski (потврден корисник)

  Zadovolen

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 36. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  задоволна сум

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 37. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Производ кој сега почнав да го користам и очекувам позитивни резултати

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 38. 5 out of 5

  BILJANA SPIRKOVSKA (потврден корисник)

  PROIZVODOT E MNOGU KORISEN I DOBAR

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 39. 5 out of 5

  Tanjana Pejovska Janusheva (потврден корисник)

  Квалитетен ,добар производ

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 40. 5 out of 5

  Viktor Galeski (потврден корисник)

  Го употребувам повеќе години – одличен, ми помага во регулација на мастите и црниот дроб.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 41. 5 out of 5

  Meri Gjorgjievska (потврден корисник)

  Прв пат го употребувам овој производ го земав за регулирање на варењето(имам проблем со зголемен број на Helico bakterija) . Разбрав дека инулинот од артичоката делува на регулирање на цревната флора т.е. придонесува во зголемува на бројот на добрите бактерии во цревата . Се надевам дека сум направила добар избор бидејки веќе резултатите се видливи.

  2 од 2 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 42. 5 out of 5

  Тони Ташов (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 43. 5 out of 5

  Zharko Cvetanoski (потврден корисник)

  Super se

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 44. 5 out of 5

  Vladimir Krstevski (потврден корисник)

  Top proizvod, go preporacuvam na site preventivno da go koristat!

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 45. 5 out of 5

  Romeo Sekulovski (потврден корисник)

  Odlicen dodatok

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 46. 4 out of 5

  Зоран Пејковски (потврден корисник)

  Soliden proizvod koj treba podolgo da se koristi za da se postigne posakuvaniot efekt.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 47. 5 out of 5

  David Denkovski (потврден корисник)

  fino

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 48. 5 out of 5

  Pance Krsteski (потврден корисник)

  dobri ste

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 49. 5 out of 5

  Кристина Георгиевска (потврден корисник)

  Одличен производ, најдобар за намалување на холестеролот во крвта и чистење на црниот дроб

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 50. 5 out of 5

  ana a. (потврден корисник)

  ok

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 51. 5 out of 5

  ana a. (потврден корисник)

  top

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 52. 5 out of 5

  Dejan R. (потврден корисник)

  odlicen proizvod ima odlicno rezultati

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 53. 5 out of 5

  Borce B. (потврден корисник)

  Efikasen proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 54. 5 out of 5

  Blagica Jovanovska (потврден корисник)

  Mnogu dobro za funkcijata na crniot drob i problemi so holesterol

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 55. 5 out of 5

  Perica Trpkovski (потврден корисник)

  👍

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 56. 5 out of 5

  Marjan Petkovski (потврден корисник)

  Zadovolen i od proizvodite sto gi naracuvam,kako i od cenite….

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 57. 4 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Zadovolen sum.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 58. 5 out of 5

  Ивица Здравески (потврден корисник)

  Одлично

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 59. 5 out of 5

  Natasha Jankulovska (потврден корисник)

  Odlicno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 60. 4 out of 5

  Zlata Vasevska (потврден корисник)

  super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 61. 5 out of 5

  Сашо (потврден корисник)

  Супер

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 62. 5 out of 5

  Boban Lazarevski (потврден корисник)

  5

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 63. 5 out of 5

  Иван Ристоски (потврден корисник)

  Го користам неколку години и сум презадоволен

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 64. 5 out of 5

  tome jovanov (потврден корисник)

  5

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 65. 5 out of 5

  SLADZANKA H. (потврден корисник)

  prezadovolna

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 66. 5 out of 5

  Marina Mladenovska (потврден корисник)

  прекрасни

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 67. 5 out of 5

  Perica Trpkovski (потврден корисник)

  👍

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 68. 5 out of 5

  Dragan T. (потврден корисник)

  😊

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 69. 5 out of 5

  Владимир Ј. (потврден корисник)

  Одлични. После јадење мислиш дека калориите што се внесени ги „топи“.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 70. 5 out of 5

  Марија Тодороска (потврден корисник)

  Odlicen

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 71. 5 out of 5

  Semra I. (потврден корисник)

  Extra

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 72. 5 out of 5

  Ivana Velickovska (потврден корисник)

  Odlicen proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 73. 5 out of 5

  Ivana T. (потврден корисник)

  Топ

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 74. 5 out of 5

  Luan (потврден корисник)

  Top proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 75. 5 out of 5

  Toni Stefanov (потврден корисник)

  Прекрасно

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 76. 5 out of 5

  Boban (потврден корисник)

  Najdobar proizvod na prirodna baza

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 77. 5 out of 5

  Hristina Ivanova (потврден корисник)

  Iako produktot ne bese dostaven so prvicnata naracka, pokasni greskata bese popravena

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 78. 5 out of 5

  Gordana (потврден корисник)

  По препорака на блиски луѓе почнавме скоро да го користиме….

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 79. 5 out of 5

  Saso Jovanoski (потврден корисник)

  Одличен производ, помага при проблеми со џигерот

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 80. 5 out of 5

  Dejan Radulovic (потврден корисник)

  odlicen proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 81. 5 out of 5

  Gjorgija Sotirovski (потврден корисник)

  Одлични за црниот дроп и за холестеролот убиец

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 82. 5 out of 5

  Dragan Stefanovski (потврден корисник)

  Prekrasen i efikasen proizvod dostaven od profesionalna dostavna firma. Ili so eden zbor odličen izbor 😍😍😍

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 83. 5 out of 5

  Владимир (потврден корисник)

  gi topi masnotiite od obrokot

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 84. 5 out of 5

  SLADZANKA H. (потврден корисник)

  petka

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 85. 5 out of 5

  Славица (потврден корисник)

  Го препорачувам. Прво мислев дека нема некој посебен ефект, но кога направив пауза, ми недостасуваше и повторно почнав да чувствувам подуеност.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 86. 5 out of 5

  Velibor D. (потврден корисник)

  Odlicen proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 87. 5 out of 5

  Tanjana Pejovska Janusheva (потврден корисник)

  Одличен е

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 88. 5 out of 5

  Aneta Kiber (потврден корисник)

  Se nadevame ke doprinesat za rezultat

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 89. 4 out of 5

  Гордана Н. (потврден корисник)

  Почнав со втората доза, да видиме што ќе покаже анализата

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 90. 4 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Zadovolen

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 91. 5 out of 5

  Vladimir Krstevski (потврден корисник)

  Супер производ, го користсам скоро 2 години

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 92. 5 out of 5

  Светлана Мазгалоска Вучетиќ (потврден корисник)

  Одличен,ми помогна за регенерирање на црниот дроб.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 93. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Mnogu zadovolna sum!

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 94. 5 out of 5

  Kristina Gjorgjevska (потврден корисник)

  Од едно шишенце, крвната слика ми е најдобра во животот… Скоро цело семејство почнавме да го конзумираме

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 95. 5 out of 5

  Donka Saveska (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 96. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Prezadovona od proizvodot i od Vasata usluga .

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 97. 5 out of 5

  Ивица Здравески (потврден корисник)

  Одкично

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 98. 5 out of 5

  Светлана (потврден корисник)

  Го користам повеќе време овој производ и ми помага да ги намалам ензимите на црниот дроб,кои се покачуваат од користење на анти реуматици,особено во форма на прашак.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 99. 5 out of 5

  Zekman D. (потврден корисник)

  5

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 100. 5 out of 5

  Isak Ramadani (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не

Само најавени корисници кој го имаат купено овој производ може да напишат искуство.

Артичок – 350mg
Желатин

Препорачана доза: Како диететски производ се препорачува по 3 капсули дневно, после јадење.
Напомена: Не ја надминувајте препорачаната доза.
Да се чува на ладно и суво место, вон дофат на деца.
Производот не е замена за разновидна и избалансирана исхрана.

Успешно го додадовте следниот производ на вашата сметка: