Фукус

360 ден

Производот може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Зегин, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети во DM-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки. Или нарачајте ONLINE со кликнување на копчето КУПИ ВЕДНАШ

Фукус во прав – 200 mg
Екстракт од фукус ( 50mg, еквивалентен на 300mg прав)
Згуснувач
(Микрокристална целулоза)
Силикон Диоксид

Препорачана доза: Како диететски производ се препорачува по 3 таблети дневно, по една (1) таблета пред секој оброк со чаша вода.
Напомена: Не ја надминувајте препорачаната доза.
Да се чува на ладно и суво место, вон дофат на деца.
Производот не е замена за разновидна и избалансирана исхрана.
Производот има тампер заштита- да не се користи доколку е оштетена фолијата под капачето.

Успешно го додадовте следниот производ на вашата сметка: