Супер Витамини и Минерали

Супер Витамини и Минерали

290 ден

Производот може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Зегин, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети во DM-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки. Или нарачајте ONLINE со кликнување на копчето КУПИ ВЕДНАШ

Fibre – 118mg
Vitaminc C (Ascorbic Acid) – 60mg
Calcium (Calcium phosphate dibasic) – 52.80mg
Phosphorous (Calcium phosphate dibasic) – 44.30mg
Vitamin B3 (Niacian) – 18mg
Iron (Chelated Iron III) – 14mg
Vitamin E (Vit. E acetate) – 10mg
Vitamin B5 (Pantothetic Acid) – 6mg
Vitamin B6 (Pyridoxin) – 2mg
Vitamin B2 (Riboflavin) – 1.60mg
Vitamin B1 (Thiamin) – 1.40mg
Vitamin A (Vit. A acetate) – 0.80mg
Vitamin B9 (Folic acid) – 0.20mg
Iodine (Potassiu Iodide) – 0.15mg
Vitamin D3 – 0.005mg
Vitamin B12 – 0.001mg

Препорачана доза: 1 таблета дневно
Напомена: Не ја надминувајте препорачаната доза.
Да се чува на ладно и суво место, вон дофат на деца.
Производот не е замена за разновидна и избалансирана исхрана.

Успешно го додадовте следниот производ на вашата сметка: