Ново Nuä Nuä - Четка за заби

Најдобрата четка за блескаво бели заби

Nuä Nuä четката за заби е посебно дизајнирана четка со исклучително тенки влакна кои се 10 пати потенки од обичните четки за заби. Со своите тенки влакна четката за заби Nuä Nuä продира длабоко меѓу забите чистејќи ги темелно, а во своите влакна има вградено активен јаглен со антибактериско дејство за двојна заштита на вашите заби.

Nuä Nuä - Четка за заби / 1 четка

Nuä Nuä - Четка за заби

  • 160 ден.

Достапни опции

Nuä Nuä четката за заби можете да ја набавите во аптеките на: Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети, Зегин... во дрогериите на ДМ-дрогерии и Cosmo - Тинекс, во Супер Тинекс маркетите и во сите подобро снабдени аптеки.
Или нарачајте ONLINE со кликнување на копчете КУПИ ВЕДНАШ

Нарачки на телефон: (02) 3218-821

Бесплатна достава за сметка над 900 ден. Редовна цена 50 денари.

Nuä Nuä - WHITENING TOOTHPASTE е премиум паста за заби која содржи активен јаглен. Активен..
210 ден.

Nuä Nuä - WHITENING TOOTHPASTE е премиум паста за заби која содржи активен јаглен. Активен..
370 ден.

Nuä Nuä - Сет со две четки Ново -30%
Nuä Nuä - WHITENING TOOTHPASTE е премиум паста за заби која содржи активен јаглен. Активен..
530 ден. 370 ден.