AURON TMB 1117 – Апарат за мерење на притисок

AURON TMB1117 – Апарат за мерење на притисок


Аурон апаратите се нова генерација кои мерењето на крвниот притисок го прават поудобно. Нова технологија која го мери вашиот притисок додека самата манжетна се пумпа што овозможува брзо, пријатно и прецизно мерење. Со напредниот детектор на неправилен пулс Аурон апаратите се нова серија креирани да ви овозможат да го контролирате притисокот на лесен и едноставен начин. Одберете го својот модел и отворете ново поглавје и грижа за сопственото здравје. 

  • Модел ЗА ЗГЛОБ
  • Го мери притисокот додека ја пумпа манжетната што е побрзо и поточно
  • Голема манжетна 13,5 x 21,5 cm
  • SZO* индикатор за ризик
  • Индикатор за неправилен срцев ритам

Гаранција 3 години

AURON TMB 1117 – Апарат за мерење на притисок

AURON TMB 1117 – Апарат за мерење на притисок (за зглоб) е апарат за мерење крвен притисок од најновата генерација, изработен по најстроги светски стандарди.

  • 2,100 ден.

Нарачки на телефон: (02) 3218-821

Бесплатна достава за сметка над 900 ден. Редовна цена 50 денари.

AURON TMB1112 – Апарат за мерење на притисок Аурон апаратите се нова генерација кои мерењет..
2,400 ден.

го зголемува либидото и ја зголемува сексуалната моќ ја зголемува енергијата, издржливоста и ко..
329 ден.

Dr. Viton - Магнезан-Б6 Помага при нервоза, раздразливост, блага анксиозност, нарушен сон и грчев..
199 ден.

Селенот е моќен минерал кој се внесува во телото преку храна и му е потребен на телото само во траго..
189 ден.

Auron Easy LS 808 - Апарат за мерење притисок Ново
7 причини зошто Auron Easy е најдобриот апарат за мерење притисок направен досега Дознај повеќе ..
3,900 ден.