Ново -34% Сет против Анемија

Сет против Анемија / 600 таблети + 30 капсули

Купоните за попуст кој ги добивате на Тркалото не се пресметуваат на производи на попуст!

  • 925 ден.
  • 615 ден.

Нарачки на телефон: (02) 3218-821

Бесплатна достава за сметка над 900 ден. Редовна цена 50 денари.