Коензим Q10

400 ден

Погледни сметка

Производот може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Зегин, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети во DM-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки. Или нарачајте ONLINE со кликнување на копчето КУПИ ВЕДНАШ

30 искуства за Коензим Q10

4,7
Based on 30 reviews
 1. 5 out of 5

  Sonja Risteska (потврден корисник)

  Super se

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 2. 5 out of 5

  VESNA AVRAMOVA TUMTAS (потврден корисник)

  ЗАДОВОЛНА

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 3. 5 out of 5

  Biljana Chklamovska (потврден корисник)

  Odlicen

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 4. 5 out of 5

  Anka Apostoloska (потврден корисник)

  Задоволни сме од производот и ефектот од неговото долгорочно користење, но не сме задоволни во делот на доставата на самиот производ, бидејќи се чека доста долго време и по половина месец додека пристигне производот во друг град.

  3 од 4 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 5. 4 out of 5

  Bojkica markovska (потврден корисник)

  dobro

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 6. 5 out of 5

  s c (потврден корисник)

  Potreben

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 7. 5 out of 5

  Vesna (потврден корисник)

  Задоволна сум од производите и условите за купување.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 8. 5 out of 5

  Dejan Ristov (потврден корисник)

  Soliden proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 9. 5 out of 5

  Damjan Smilkov (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 10. 5 out of 5

  Јасмина Мишоска (потврден корисник)

  zadovolna

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 11. 5 out of 5

  Biljana (потврден корисник)

  super proizvod

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 12. 1 out of 5

  Natasa Raseva (потврден корисник)

  Ne gi dobiv

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 13. 5 out of 5

  Ивица Здравески (потврден корисник)

  Одлично

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 14. 5 out of 5

  Blagica Jovanovska (потврден корисник)

  Dobro e za podobruvanje na respiratoren trakt i pogolema podviznost na muskulite.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 15. 5 out of 5

  Vesna (потврден корисник)

  Za naseto zdravje se raboti! Topla preporaka!

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 16. 4 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  seuste nemam soznanie za efektot…go koristam kratko vreme

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 17. 5 out of 5

  Ивица Здравески (потврден корисник)

  Одлично

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 18. 5 out of 5

  Slavica (потврден корисник)

  Mislam deka e dobar za kozata , za kosata ,noktite i voopsto za celiot organizam ,srceto i dr.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 19. 4 out of 5

  Toni Arsovski (потврден корисник)

  ok

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 20. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Odlicno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 21. 5 out of 5

  Tanas Poposki (потврден корисник)

  Odlicno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 22. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  *

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 23. 4 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Kratko vreme go koristam,se nadevam ima dobar efekt.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 24. 5 out of 5

  Ivana T. (потврден корисник)

  Топ

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 25. 5 out of 5

  Мице (потврден корисник)

  Одличен производ, навистина делува при редовна употреба како подршка на здравјето на срцето.

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 26. 5 out of 5

  MarijaElen Pipek (потврден корисник)

  Odlicen

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 27. 5 out of 5

  Славица (потврден корисник)

  Го пијам кратко време. Ќе видиме понатаму.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 28. 5 out of 5

  Nina D. (потврден корисник)

  Класично добар производ

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 29. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Odlicni

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 30. 5 out of 5

  Ljubica (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не

Само најавени корисници кој го имаат купено овој производ може да напишат искуство.

Ко ензими – 30mg
Глицерин
Сончогледово масло
Моностеарат
Желатин

Препорачана доза: 1 капсула дневно (со оброк)
Напомена: Не ја надминувајте препорачаната доза.
Да се чува на ладно и суво место, вон дофат на деца.
Производот не е замена за разновидна и избалансирана исхрана.

Успешно го додадовте следниот производ на вашата сметка: