Коензим Q10

400 ден

Производот може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Зегин, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети во DM-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки. Или нарачајте ONLINE со кликнување на копчето КУПИ ВЕДНАШ

30 искуства за Коензим Q10

4,7
Based on 30 reviews
Showing 25 of 30 reviews (5 star). See all 30 reviews
 1. 5 out of 5

  Sonja Risteska (потврден корисник)

  Super se

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 2. 5 out of 5

  VESNA AVRAMOVA TUMTAS (потврден корисник)

  ЗАДОВОЛНА

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 3. 5 out of 5

  Biljana Chklamovska (потврден корисник)

  Odlicen

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 4. 5 out of 5

  Anka Apostoloska (потврден корисник)

  Задоволни сме од производот и ефектот од неговото долгорочно користење, но не сме задоволни во делот на доставата на самиот производ, бидејќи се чека доста долго време и по половина месец додека пристигне производот во друг град.

  3 од 4 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 5. 5 out of 5

  s c (потврден корисник)

  Potreben

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 6. 5 out of 5

  Vesna (потврден корисник)

  Задоволна сум од производите и условите за купување.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 7. 5 out of 5

  Dejan Ristov (потврден корисник)

  Soliden proizvod

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 8. 5 out of 5

  Damjan Smilkov (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 9. 5 out of 5

  Јасмина Мишоска (потврден корисник)

  zadovolna

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 10. 5 out of 5

  Biljana (потврден корисник)

  super proizvod

  0 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 11. 5 out of 5

  Ивица Здравески (потврден корисник)

  Одлично

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 12. 5 out of 5

  Blagica Jovanovska (потврден корисник)

  Dobro e za podobruvanje na respiratoren trakt i pogolema podviznost na muskulite.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 13. 5 out of 5

  Vesna (потврден корисник)

  Za naseto zdravje se raboti! Topla preporaka!

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 14. 5 out of 5

  Ивица Здравески (потврден корисник)

  Одлично

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 15. 5 out of 5

  Slavica (потврден корисник)

  Mislam deka e dobar za kozata , za kosata ,noktite i voopsto za celiot organizam ,srceto i dr.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 16. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Odlicno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 17. 5 out of 5

  Tanas Poposki (потврден корисник)

  Odlicno

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 18. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  *

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 19. 5 out of 5

  Ivana T. (потврден корисник)

  Топ

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 20. 5 out of 5

  Мице (потврден корисник)

  Одличен производ, навистина делува при редовна употреба како подршка на здравјето на срцето.

  1 од 1 рекоа дека ова мислење им е корисно. Дали е корисно за вас?
  Да
  Не
 21. 5 out of 5

  MarijaElen Pipek (потврден корисник)

  Odlicen

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 22. 5 out of 5

  Славица (потврден корисник)

  Го пијам кратко време. Ќе видиме понатаму.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 23. 5 out of 5

  Nina D. (потврден корисник)

  Класично добар производ

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 24. 5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Odlicni

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 25. 5 out of 5

  Ljubica (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не

Само најавени корисници кој го имаат купено овој производ може да напишат искуство.

Ко ензими – 30mg
Глицерин
Сончогледово масло
Моностеарат
Желатин

Препорачана доза: 1 капсула дневно (со оброк)
Напомена: Не ја надминувајте препорачаната доза.
Да се чува на ладно и суво место, вон дофат на деца.
Производот не е замена за разновидна и избалансирана исхрана.

Успешно го додадовте следниот производ на вашата сметка: