San Sebastian - Inhaler

Солена терапија во комфорот на вашиот дом

San Sebastian инхалаторот со хималајска сол е најпогоден начин да уживате во полезностите на хало-терапијата (терпија со сол). Халотерапијата е природна терапија за лекување на астма, проблеми со дишните патишта, пушачка кашлица, алергии и сува кашлица. Хималајска сол е најздравата сол на планетава и е позната по своите лековити својства. Таа се користи за намалување на воспалениа, ги убива бактериите, габичките и другите микро организми кои предизвикуваат инфекции на дишните органи и синусите. Користејќи го инхалаторот 15 минути ден може многу брзо може да почуствувате здравствени подобрувања.

Халотерпија е многу ефикасен и природен начин да се подобри здравјето на дишните органи. Оваа пракса има долга историја, и нејзината ефикаснот е докажана низ вековите. Таткото на модерната медицина Хипокрит ја практикувал оваа терпија за лечење разни болести на дишните органи. Оваа терапија исто е дел од ајурведската традиција и лекување.

San Sebastian инхалаторот е керамички сад наполнет со крупни кристали од хималајска сол. 15-20 минути дишење низ инхалаторот може да ги ревитализираат дишните патишта и Вие ќе се чуствувате полни со енергија како да сте биле на море. Дишењето може да го правите додека гледате телевизија и слушате музика. Воздухот кои го вдишувате проаѓа низ кристалите од сол и со себе повлекува ситни честички кои влегуваат директно во белите дробови делуваат на микроскопско ниво. Нема батерии, нема кабли, нема агресивни лекови туку само хималајска сол.

Неколку минути дневна употреба на San Sebastian инхалаторот хималајска сол:

 • Помага во третирање и рехабилитација на Асма, и други респираторни заболувања
 • Го прочистува респираторниот систем

Истотака значително помага во решавањето на дишните проблеми кои може да бидат предизвикани од:

 • Алергии
 • Полен
 • Астма
 • Синусни проблеми, Ринитис
 • Настинки и други инфективни заболувања
 • Пушење
 • Бронхитис, градни инфекциии
 • Хронична кашлица и инфекција на грло
 • Отежнато дишење
 • Респираторни проблеми предизвикани од пушење
 • Дехидратација

Солните кристали се вметнати во кесичка во внатрешноста на уредот. При употреба на Сан Себастијан инхалаторот со хималајска сол, влагата на воздухот кој минува ги апсорбира микроскопските честички на сол, кои потоа пенетрираат во вашиот респираторен систем со што се постигнуваат оптимални, позитивни ефекти.

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА

Поставете ја устата на отворот соодветно наменет, и вдишете нормално преку устата, а издишете преку носот. Пролонгирана инхалација е непотребна.

НЕ ИЗДИШУВАЈТЕ ПРЕКУ ИНХАЛАТОРОТ

При првата употреба на инхалаторот, може да се соочите со кашлица или кивање, поради прочистување на вашиот респираторен систем. За најдобри резултати, употребувајте го инхалаторот редовно.

Препорачано ниво на употреба: 15-20 мин секој ден.

Соодветно за возрасни и деца над 5 години.

San Sebastian - Inhaler

San Sebastian инхалаторот со хималајска сол е најпогоден начин да уживате во полезностите на хало-терапијата (терпија со сол). Халотерапијата е природна терапија за лекување на астма, проблеми со дишн

 • 1,190 ден.

Нарачки на телефон: (02) 3218-821

Бесплатна достава за сметка над 900 ден. Редовна цена 50 денари.