Spirulina (300 таблети)

355 ден

Погледни сметка

Производот може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Виа Фарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети во DM-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки. Или нарачајте ONLINE со кликнување на копчето КУПИ ВЕДНАШ

108 искуства за Spirulina (300 таблети)

4,9
Based on 108 reviews
 1. blank
  5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Odlicni

  (0) (0)
 2. blank
  5 out of 5

  Јагода Цветкова (потврден корисник)

  Супер се, секој треба да ги конзумира .

  (0) (0)
 3. blank
  5 out of 5

  Rosica Angjelovikj (потврден корисник)

  Gi koristime ,odlichni se

  (0) (0)
 4. blank
  5 out of 5

  Valbon (потврден корисник)

  Многу квалитетен суплемент spirulina organic.

  (0) (0)
 5. blank
  5 out of 5

  Gordana Ilieva (потврден корисник)

  Odlicni proizvodi

  (0) (0)
 6. blank
  5 out of 5

  Daniel Bojkovski (потврден корисник)

  Top

  (0) (0)
 7. blank
  5 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Samo sto pocnav da gi pijam i zadivolna sum zasega.

  (0) (0)
 8. blank
  5 out of 5

  Goran Petrov (потврден корисник)

  мали капсули но големо здравја

  (0) (0)
 9. blank
  4 out of 5

  Anonymous (потврден корисник)

  Ја имам користено и предходно и немам осетено некакво подобрување

  (0) (0)
 10. blank
  5 out of 5

  Vladimir (потврден корисник)

  Добар производ

  (0) (0)

Само најавени корисници кој го имаат купено овој производ може да напишат искуство.

Cancel

Vitamins
Vitamin A – 220000 IU
Vitamin K – 550mcg
Vitamin B1 (Thiamine) – 0.13mg
Vitamin B2 (Riboflavin) – 3mg
Vitamin B3 (Niacin) – 14mg
Vitamin B6 – 0.8mg
Vitamin B12 – 75mcg
Vitamin B5 – 3.9mg
Vitamin B7 (Biotin) – 4.2mg
Vitamin B9 (Folic acid) – 12mg
Vitamin C – 11mg
Vitamin E – 5.4mg
Phytonutrients
B-Carotene – 170mg
Chlorophyll – 955mg
Gamma Linolenic Acid (GLA)- 980mg
Superoxide dismutase (SOD) – 525000UI
Phycocyanin – 126600mg
Zeaxanthin- 66mg
Other cartenoids – 95mg
Proteins
Protein(65%) – 65g
Fatty acids
Omega 3 – 922mg
Omega 6 – 1404mg
Minerals
Calcium- 430mg
Iron – 33mg
Phosphorus – 995mg
Iodine – 33mcg
Mangesium – 305mg
Zinc – 1.3mg
Selenium – 20mcg
Amino Acids
Essential
Histidine – 891mg
Isoleucine – 3135mg
Leucine – 4983mg
Lysine – 2973mg
Methionine – 1287mg
Phenylalanine – 2475mg
Threonine – 2738mg
Tryptophan – 726mg
Valine – 3465mg
Non essential
Alanine – 4059mg
Arginine – 4092mg
Glutamic acid – 9075mg
Glycine – 2838mg
Serine – 2640mg
Proline – 2145mg
Tyrosine – 2277mg

Препорачана доза: Од 8 – 10 таблети дневно, 3 или повеќе таблети пред или по секој главен оброк.
Напомена: Не ја надминувајте препорачаната доза.
Да се чува на ладно и суво место, вон дофат на деца.
Производот не е замена за разновидна и избалансирана исхрана.