Spirulina (600 таблети)

615 ден

Погледни сметка

Производот може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Виа Фарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети во DM-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки. Или нарачајте ONLINE со кликнување на копчето КУПИ ВЕДНАШ

457 искуства за Spirulina (600 таблети)

 1. 5 out of 5

  Vesna P. (потврден корисник)

  Odlicen za imunitet i za slabokrrvnost!

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 2. 5 out of 5

  Бојана Мојсовска (потврден корисник)

  Odlicni proizvodi, vrven kvalitet

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 3. 5 out of 5

  Nadi Fetai (потврден корисник)

  Super

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 4. 5 out of 5

  Marta Matik Hristovska (потврден корисник)

  Супер производ.За целиот оеганизам и имун систем.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 5. 5 out of 5

  Ana (потврден корисник)

  Супер

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 6. 5 out of 5

  Vukica Saveska (потврден корисник)

  Многу корисна за подобрување на железото во организмот.

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 7. 5 out of 5

  Aneta B. (потврден корисник)

  odlicna e

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 8. 5 out of 5

  Elizabeta Stanoeska (потврден корисник)

  Zadovolna,energetski poizdrzliva vo sekojdnevnite obvrski

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 9. 3 out of 5

  Nikola Mitrevski (потврден корисник)

  Top

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не
 10. 5 out of 5

  Florida Miceva (потврден корисник)

  за енергија супер

  Дали мислењето ви помогна?
  Да
  Не

Само најавени корисници кој го имаат купено овој производ може да напишат искуство.

Cancel

Vitamins
Vitamin A – 220000 IU
Vitamin K – 550mcg
Vitamin B1 (Thiamine) – 0.13mg
Vitamin B2 (Riboflavin) – 3mg
Vitamin B3 (Niacin) – 14mg
Vitamin B6 – 0.8mg
Vitamin B12 – 75mcg
Vitamin B5 – 3.9mg
Vitamin B7 (Biotin) – 4.2mg
Vitamin B9 (Folic acid) – 12mg
Vitamin C – 11mg
Vitamin E – 5.4mg
Phytonutrients
B-Carotene – 170mg
Chlorophyll – 955mg
Gamma Linolenic Acid (GLA)- 980mg
Superoxide dismutase (SOD) – 525000UI
Phycocyanin – 126600mg
Zeaxanthin- 66mg
Other cartenoids – 95mg
Proteins
Protein(65%) – 65g
Fatty acids
Omega 3 – 922mg
Omega 6 – 1404mg
Minerals
Calcium- 430mg
Iron – 33mg
Phosphorus – 995mg
Iodine – 33mcg
Mangesium – 305mg
Zinc – 1.3mg
Selenium – 20mcg
Amino Acids
Essential
Histidine – 891mg
Isoleucine – 3135mg
Leucine – 4983mg
Lysine – 2973mg
Methionine – 1287mg
Phenylalanine – 2475mg
Threonine – 2738mg
Tryptophan – 726mg
Valine – 3465mg
Non essential
Alanine – 4059mg
Arginine – 4092mg
Glutamic acid – 9075mg
Glycine – 2838mg
Serine – 2640mg
Proline – 2145mg
Tyrosine – 2277mg

Препорачана доза: Од 8 – 10 таблети дневно, 3 или повеќе таблети пред или по секој главен оброк.
Напомена: Не ја надминувајте препорачаната доза.
Да се чува на ладно и суво место, вон дофат на деца.
Производот не е замена за разновидна и избалансирана исхрана.

Успешно го додадовте следниот производ на вашата сметка: