AURON TMB 1112 – Апарат за мерење на притисок

AURON TMB1112 – Апарат за мерење на притисок

Аурон апаратите се нова генерација кои мерењето на крвниот притисок го прават поудобно.

Нова технологија која го мери вашиот притисок додека самата манжетна се пумпа што овозможува брзо, пријатно и прецизно мерење.

Со напредниот детектор на неправилен пулс Аурон апаратите се нова серија креирани да ви овозможат да го контролирате притисокот на лесен и едноставен начин.

Одберете го својот модел и отворете ново поглавје и грижа за сопственото здравје.

- Модел НАДЛАКТИЦА
- Го мери притисокот додека ја пумпа манжетната што е побрзо и поточно
- Голем екран и броеви - SZO* индикатор за ризик
- Меморија (60 резултати)
- Индикатор за неправилен срцев ритам
- Голема манжетна 22 - 42cm

Гаранција 3 години

AURON TMB 1112 – Апарат за мерење на притисок

Аурон апаратите може да ги може да ги набавите во аптеките на: Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети, Зегин и сите подобро снабдени аптеки.
Или нарачајте ONLINE со кликнување на копчето КУПИ ВЕДНАШ

  • 2,500 ден.
Моментално на акција во ЗЕГИН до 31.10.2019 (Цена 1909 ден.)

Нарачки на телефон: (02) 3218-821

Бесплатна достава за сметка над 900 ден. Редовна цена 50 денари.