Ново San Sebastian - Спирулина + Chlorella

Купоните за попуст кој ги добивате на Тркалото не се пресметуваат на производи на попуст!

Со секоја купена SPIRULINA San Sebastian од 600 таблети добивате ПОДАРОК San Sebastian - CHLORELLA од 300 таблети.
* Понуда важи само со директна нарачка во АЛФА ЛАБ на онлајн продавницата www.alfalab.mk или на телефонскиот број 02 3218 821 (Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот / Достава до домашна адреса на овој сет со брза пошта)  
* Оваа понуда ја НЕМА ВО АПТЕКИТЕ!

San Sebastian - Спирулина + Chlorella / 1 x 600 таблети + 1 x 300 таблети

Купоните за попуст кој ги добивате на Тркалото не се пресметуваат на производи на попуст!

  • 930 ден.

Нарачки на телефон: (02) 3218-821

Бесплатна достава за сметка над 900 ден. Редовна цена 50 денари.

Dr.Viton Vitamin - C Eye Mask за ревитализација на кожата околу очите 1. Го активира колагенот ко..
110 ден.