Dr.Viton Vitamin - C Eye Mask

Dr.Viton Vitamin - C Eye Mask за ревитализација на кожата околу очите

1. Го активира колагенот кој ги победува и најдлабоките брчки околу очите.

2. Витаминска ревитализација на уморната кожа околу очите.

3. Успешно се справува со подочниците и темните кругови под очите.

4. Делува во отклонување и на најситните линии околу очите.

5. Длабински ја хидрира кожата околу очите.

6. Моќна маска која ќе се погрижи да го избрише секој траг на замор на вашите очи.

7. Ја зацврстува и тонира кожата околу очите.

Го промовира производството на колаген

Областа околу очите е посебно чувствителна, а брчките најизразени. Dr.Viton Vitamin - C Eye Mask е комплетно безбедна и нежна за чувствителната кожа околу очите, а благодарение на револуционерната формула и дизајн Dr.Viton Vitamin - C Eye Mask и овозможува на кожата постепено, но интензивно делување на Витаминот Ц со што се интензивира и производството на колаген. Длабински ја хидрира кожата и делува во отклонување и на најситните линии околу очите. Комбинација од најмоќните антиоксиданси Витаминот Ц и Е на природен начин ја одржуваат кожата околу очите млада, свежа и блескава.

Dr.Viton Vitamin - C Eye Mask е најдобрата ревитализација на кожата околу очите. Моќна маска која ќе се погрижи да го избрише секој траг на замор од вашето лице.

Успешно се справува со подочниците и темните кругови под очите. Витаминска магија која ќе и даде нов живот на кожата околу очите со што ќе го спречи предвременото стареење, а со тоа добиваме сјајна и убава кожа.

Начин на употреба:

Чекор бр 1:

Измијте го лицето и со тапкање исушете ја кожата.

Чекор бр2:

Извадете ги падовите од заштитното пакување.

Чекор бр 3:

Аплицирајте ги под очите.

Чекор бр 4:

Оставете ги да делуваат 15 минути.

Dr.Viton Vitamin - C Eye Mask

Dr.Viton Vitamin - C Eye Mask е најдобрата ревитализација на кожата околу очите. Моќна маска која ќе се погрижи да го избрише секој траг на замор од вашето лице.

  • 110 ден.
Продуктот мора да се купи најмалку во 3 примерока

Нарачки на телефон: (02) 3218-821

Бесплатна достава за сметка над 900 ден. Редовна цена 50 денари.